Qui som

L’Espai Jove La Fontana és un equipament juvenil públic del Districte de Gràcia de gestió ciutadana coordinat pel Consell de la Joventut de Barcelona. L’objectiu principal de l’espai és acollir les propostes i donar resposta a les inquietuds culturals i de lleure dels i les joves i del seu teixit associatiu implantat al barri, districte i a la ciutat. Per aconseguir-ho, l’Espai Jove La Fontana ofereix els seus espais per a que les associacions juvenils hi desenvolupin els seves activitats, així com proposa una agenda d’activitats culturals i de lleure adaptades a les necessitats i demandes del jovent del territori.

Model de gestió ciutadana

Des del passat mes de gener de 2014, la gestió de l’equipament ha passat a mans del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB). Aquest model de gestió associativa pretén esdevenir un instrument de participació ciutadana i dinamització comunitària, que apodera el teixit associatiu juvenil de Gràcia i la ciutat, fent-lo partícip del funcionament del centre, per tal de que l’espai es converteixi en un altaveu real dels interessos i les demandes de la població juvenil.

 

Consulta aquí la memòria de gestió del 2020.

Consulta aquí les línies de treball del 2021.

Activitats de lleure i cultura gratuïtes

La Fontana és un espai que estimula la cultura i el lleure entre el jovent. A l’Espai Jove La Fontana podràs gaudir de moltes propostes interessants, la majoria dels cops gratuïtament i proposades i dutes a terme per associacions: concerts, exposicions, cinefòrums, tallers, festivals, xerrades, etc… Entre aquest ventall d’activitats diverses, trobaràs projectes audiovisuals, musicals o d’arts escèniques, esdeveniments de caire social i lúdic o d’altres vinculats al treball comunitari.