L’Espai Jove La Fontana obre una línia de suport a la creació tot afavorint la seva professionalització i la millora de la seva carrera artística. L’objectiu d’aquest programa és esdevenir un espai d’acollida i atenció a les demandes juvenils en matèria d’arts escèniques, així com donar suport i acompanyament a les companyies joves interessades a desenvolupar els seus projectes artístics. 

Si sou una companyia d’arts escèniques i voleu formar part de l’Escena Fontana, llegiu les bases de participació i ompliu el formulari abans del 10 de setembre.

Companyies en residència

A partir de l’octubre, tindrem noves companyies en residència a Escena Fontana que assajaran a l’equipament durant aquest trimestre i representaran la seva obra abans d’acabar l’any.

Programació d’arts escèniques

A l’Espai Jove La Fontana tenim una programació estable d’arts escèniques: teatre, dansa, lectures dramatitzades,… estigues alerta a les nostra pàgina web i a les nostres xarxes socials.

Vols assajar o actuar a La Fontana?

Si voleu venir a assajar o a representar la vostra obra a l’Espai Jove La Fontana, poseu-vos en contacte amb la persona responsable de la dinamització d’arts escèniques i de ben segur que trobeu l’encaix perfecte: tallers@lafontana.org.