Cap excusa per quedar-te a casa!

Obrim inscripcions dels tallers de tardor del 12 al 28 de setembre! Tria i remena!

Vols apuntar-te a algun taller? Segueix els següents passos:

1)  Omple el formulari al botó “inscriu-te!” que s’activarà quan comenci el període d’inscripcions (del 12 al 28 de setembre). Pel taller de twerk, com que és de l’Aquí t’Escoltem, segueix els passos indicats al formulari independent.

2) Fes el pagament dins del mateix formulari. En el cas del taller de ràdio, en el moment de pagar, apareixerà un error a la pantalla. No pateixis, nosaltres ja haurem rebut les teves dades! Això passa perquè és un taller gratuït però necessitem que omplis el formulari igualment!

3) En cas que siguis menor d’edat, caldrà que omplis, imprimeixis i presentis presencialment el document d’autorització per a menors d’edat de l’any 2018 que trobaràs aquí. Pots fer-ho de dilluns a divendres de 17-21h. Com que és una autorització anual, aquest pas no cal si ja vas fer-ho pels tallers del gener de 2018.

Altres coses que t’interessa saber…

Et preguntes per què hi ha preus diferents a cada taller? Els dies festius (tret del taller de ioga que sempre es fa en diumenge) NO hi ha taller i això afecta el nombre de sessions i, per tant, al preu. A més, en alguns casos, també s’inclou part del cost del material al preu de la inscripció. Ah! El preu que apareix engloba tot el trimestre, NO és un preu mensual!

A l’Espai Jove La Fontana apostem perquè tots els tallers que oferim tirin endavant. No obstant això, si el nombre d’inscrits no assoleix un mínim raonable, hi ha opcions que s’anul·li. En aquest cas, es retornarà l’import del pagament.