Cap excusa per quedar-te a casa!

Obrim inscripcions dels tallers de tardor del 12 al 28 de setembre! Ara ja els pots consultar… Tria i remena!

Vols apuntar-te a algun taller? Segueix els següents passos:

1)  Omple el formulari al botó “inscriu-te!” que s’activarà quan comenci el període d’inscripcions (del 12 al 28 de setembre). Pel taller de twerk, com que és de l’Aquí t’Escoltem, segueix els passos indicats al formulari independent.

2) Fes el pagament dins del mateix formulari. En el cas del taller de ràdio, com que és gratuït, quan et surti el pagament t’apareixerà un error però no pateixis! Nosaltres ja haurem rebut les teves dades.

3) En cas que siguis menor d’edat, caldrà que omplis, imprimeixis i presentis també el document d’autorització per a menors d’edat de l’any 2018 que trobaràs aquí. Pots fer-ho de dilluns a divendres de 17-21h. Aquest pas no cal si ja vas fer-ho pels tallers del gener.

Altres coses que t’interessa saber…

Et preguntes perquè hi ha preus diferents? Els dies festius (tret del taller de ioga que sempre es fa en diumenge) NO hi ha taller i això afecta el nombre de sessions. A més, en alguns casos, també s’inclou part del preu del material al preu.

A l’Espai Jove La Fontana apostem perquè tots els tallers que oferim tirin endavant. No obstant això, si el nombre d’inscrits no assoleix un mínim raonable, hi ha opcions que s’anul·li. En aquest cas, es retornarà l’import del pagament.