Cap excusa per quedar-te a casa!

Obrim inscripcions dels tallers de primavera de l’1 al 22 d’abril! Tria i remena!

Vols apuntar-te a algun taller? Segueix els següents passos:

1)  Omple el formulari al botó “inscriu-te!” que s’activarà quan comenci el període d’inscripcions (de l’1 al 22 d’abril).

Si vols inscriure a més d’una persona, caldrà que facis el procediment tantes vegades com persones inscriguis.

Pel taller de Reggaeton i el de ExpressART, com que són de l’Aquí t’Escoltem, segueix els passos indicats a les seves descripcions.

2) Fes el pagament dins del mateix formulari.

3) En cas que siguis menor d’edat, caldrà que omplis, imprimeixis i presentis presencialment el document d’autorització per a menors d’edat de l’any 2019 que trobaràs aquí. Pots fer-ho de dilluns a divendres de 17-21h. Com que és una autorització anual, si ja la vas omplir pels tallers del primer trimestre, no cal que ho facis aquest cop perquè ja la tenim.

Altres coses que t’interessa saber…

  • Et preguntes per què hi ha preus diferents a cada taller? Els dies festius (tret del taller de ioga que sempre es fa en diumenge) NO hi ha taller i això afecta el nombre de sessions i, per tant, al preu. A més, en alguns casos, també s’inclou part del cost del material al preu de la inscripció. Ah! El preu que apareix engloba tot el trimestre, NO és un preu mensual!
  • A l’Espai Jove La Fontana apostem perquè tots els tallers que oferim tirin endavant. No obstant això, si el nombre d’inscrits no assoleix un mínim raonable, hi ha opcions que s’anul·li. En aquest cas, es retornarà l’import del pagament.
  • Si no apareix el botó “Inscriu-te!” a sota d’algun taller, vol dir que ja està ple i no queden places.

Per qualsevol dubte, escriu un correu a espaijove@lafontana.org.