img_20161109_110534_processed

Helena: directora del centre

La jefaza del castell! S’encarrega de solucionar marrons i assegurar-se que les coses rutllin a la perfecció!

img_20161109_112204_processed

Erica: coordinadora de la dinamització i programadora cultural

La hipster de l’equipament, coordina les activitats culturals que passen per Fontana. Sempre riallera, és impossible no sentir-la. Si voleu fer un espectacle de qualsevol tipus, busqueu-la! 

ÈLIA

Èlia: dinamitzadora de joves

Teniu alguna inquietud que no sabeu com tirar endavant? Us motiva muntar una moguda i necessiteu algú que us orienti? Aquí arriba l’Èlia! També programa i encén la flama de molts projectes d’entitats i altres històries que passen al carrer i que entren a La Fontana. La trobareu rondant per la casa les tardes entre setmana i algun dissabte!

img_20161109_111535_processed

Martí: responsable de comunicació

Està al dia de tot. Entre bolis, notes al mòbil, fotos, vídeos i cartells s’encarrega d’explicar a tothom les històries que passen entre les parets del castell. També el trobareu a l’espai de trobada els diumenges a la tarda. Ni se us acudeixi deixar-vos la fitxa de difusió!

IMG_Still_life_20190326_121120_processed

Guillem: Dinamitzador dels tallers i gestió de l’espai

Si voleu muntar qualsevol moguda a La Fontana, haureu de passar per les seves mans encara que no ho sapigueu! També és l’encarregat dels tallers a La Fontana. Si no sabeu què fer, ell us explicarà les mil opcions! El trobareu cada tarda entre setmana i algun dissabte!

PSX_20190714_190617

Mònicainformadora de l’espai de trobada en caps de setmana i dinamitzadora dels bucs d’assaig

Posa ordre als concerts i organitza activitats diverses: jocs de rol, de taula, escape room… La trobareu les tardes de divendres a dilluns!

david

David: Dinamitzador musical i altres programacions

S’ocupa de la programació dels concerts i de tot el que soni una mica. També programa activitats de tota mena amb una mica de crítica pel calendari singular. Si hi ha sort, el trobareu a l’entrada les tardes entre setmana i alguns dissabtes!

img_20161109_112244_processed

Ferri: tècnic de so

El rei del subwoofer. Controla tota la part tècnica de so i llums de l’auditori, que no sala de concerts. Amb ell podeu estar tranquils, farà l’impossible perquè tot surti bé!

Thota Vaikuntam

Paucontrol d’accés en activitats nocturnes

Sortit del cor de Gràcia, aquí fa nit perquè és l’au nocturna de l’equipament! El trobareu entre concerts i espectacles, preparat per qualsevol imprevist!

img_20161109_122849_processed

Anna: tècnica de so

La tècnica de so més canyera de la casa! Sonoritza i posa ordre als concerts i espectacles que acollim a l’auditori els dissabtes!

ATE LUCIA SARA

Lucía i Sara: educadora social i psicòloga de l’Aquí T’Escoltem

Vols parlar de com et sents? Tens dubtes en temes de sexualitat, autoestima, sentiments? La Lucía i la Sara estan aquí per escoltar-te i ajudar-te a tractar les teves emocions!

IMG_Tokyo_20190326_120545_processed

Laia i Xavi: informadora i informador del Punt infoJOVE de Gràcia!

Els nostres Pijus us informaran de dilluns a divendres a les tardes i dilluns i dijous al matí. Ves a buscar-los si tens dubtes sobre qualsevol tema, sabran què fer per ajudar-te!

PSX_20190714_190633

Toni: Informador de matins

Sí! La Fontana obre les portes ara també cada matí! I l’encarregat de rebre i resoldre els dubtes de qui matini per venir és ell! A més, entre consulta i consulta, també té moments per gestionar la facturació així que, si heu de pagar alguna cosa, no us escapeu que el Toni us trobarà!