img_20161109_110534_processed

Helena: directora del centre

La jefaza del castell! S’encarrega de solucionar marrons i assegurar-se que les coses rutllin a la perfecció!

img_20161109_112204_processed

Erica: coordinadora de la dinamització i programadora cultural

La hipster de l’equipament, coordina les activitats culturals que passen per Fontana. Sempre riallera, és impossible no sentir-la. Si voleu fer un espectacle de qualsevol tipus, busqueu-la! 

ÈLIA

Èlia: dinamitzadora dels tallers

Màster de tots els tallers. Si us voleu apuntar a algun taller o proposar-ne, heu de parlar amb ella! També programa i encén la flama de molts projectes d’entitats i altres històries que passen al carrer i que entren a La Fontana. Hi és entre setmana, a la tarda, i alguns dissabtes també!

img_20161109_111535_processed

Martí: responsable de comunicació

Està al dia de tot. Entre bolis, notes al mòbil, fotos, vídeos i cartells s’encarrega d’explicar a tothom les històries que passen entre les parets del castell. També el trobareu a l’espai de trobada els diumenges a la tarda. Ni se us acudeixi deixar-vos la fitxa de difusió!

img_20161109_111845_processed

Guillem: informador de l’espai de trobada en caps de setmana i dinamitzador de bucs

Posa ordre als concerts i organitza activitats diverses: jocs de rol, de taula, escape room… El trobareu les tardes de divendres a dilluns!

toni

Toni: control d’accés en activitats nocturnes

Directe de Ses Illes, és l’au nocturna de l’equipament! El trobareu entre concerts i espectacles, preparat per qualsevol imprevist, o bé donant canya a la bateria!

david

David: Dinamitzador musical i altres programacions

S’ocupa de la programació dels concerts i de tot el que soni una mica. També programa activitats de tota mena amb una mica de crítica pel calendari singular. Si hi ha sort, el trobareu a l’entrada les tardes entre setmana i alguns dissabtes!

img_20161109_112244_processed

Ferri: tècnic de so

El rei del subwoofer. Controla tota la part tècnica de so i llums de l’auditori, que no sala de concerts. Amb ell podeu estar tranquils, farà l’impossible perquè tot surti bé!

img_20161109_112127_processed

Fran: dinamitzador de grups d’adolescents

Teniu alguna inquietud que no sabeu com tirar endavant? Us motiva muntar una moguda i necessiteu algú que us orienti? El Fran és el vostre home! El trobareu rondant per la casa les tardes entre setmana i algun dissabte!

img_20161109_122849_processed

Anna: tècnica de so

La tècnica de so més canyera de la casa! Sonoritza i posa ordre als concerts i espectacles que acollim a l’auditori els dissabtes!

ATE LUCIA SARA

Lucía i Sara: educadora social i psicòloga de l’Aquí T’Escoltem

Vols parlar de com et sents? Tens dubtes en temes de sexualitat, autoestima, sentiments? La Laura i la Sara estan aquí per escoltar-te i ajudar-te a tractar les teves emocions!

img_20161109_105800_processed

Laura i Jordi: informadors del Punt d’Informació Juvenil

Els nostres Pijus us informaran de dilluns a divendres a les tardes i dilluns i dijous al matí. Ves a buscar-los si tens dubtes sobre qualsevol tema, sabran què fer per ajudar-te!