David: direcció

Amunt i avall, el David sap què passa a cada racó del castell! S’encarrega de solucionar marrons i assegurar-se que les coses rutllin a la perfecció. És el cap i el cos de les relacions institucionals, dels temes de manteniment i de gestionar tot i més!

Maria: coordinació 

Té cura de tot l’equip, és qui fa quadrar els calendaris, els horaris i tota la logística del castell. Per ella passen les idees de grans projectes abans de començar a realitzar-los! 

Aina: tècnica de comunicació

Està al dia de tot. Entre bolis, notes al mòbil, fotos, vídeos i cartells, s’encarrega d’explicar a tothom les històries que passen entre les parets del castell. Si organitzeu alguna activitat aquí, ompliu la fitxa de difusió o serà el vostre pitjor malson!

Mònica: dinamitzadora d’arts plàstiques i altres programacions

El que hi hagi a la paret, és cosa seva! L’artista de la casa organitza les exposicions del castell, així que si vols exposar, pregunta per ella! També programa activitats de tota mena amb crítica i contingut social juntament amb entitats i col·lectius per les dates assenyalades del calendari.

Miki: dinamitzador musical i altres programacions

S’ocupa de la programació dels concerts, dels bucs d’assaig i de tot el que soni una mica encara que faci soroll. O sobretot si fa soroll, més aviat! Els festivals DMJ i Brot també passen per les seves mans. Si hi ha sort, el trobareu a l’entrada les tardes entre setmana i alguns dissabtes!

Paula: dinamitzadora de tallers i arts escèniques

Ballar, dibuixar, tocar la guitarra, cuinar… Els tallers de La Fontana et portaran a mil racons i la teva guia serà ella! Entre inscripcions i formularis per organitzar-los, la podeu trobar cada tarda entre setmana. També s’encarrega de la programació d’espectacles de teatre i dansa. Les arts en viu tenen nom i aquest és el de la Paula!

Anabel: dinamització de joves

L’espai de trobada és el seu lloc preferit i té controladíssim tot el que hi passa. Si vols venir a jugar, passar una bona estona o proposar alguna idea, l’Anabel és la teva dinamitzadora de referència.

Pau: informador de matins

Sí! La Fontana obre les portes ara també cada matí! I l’encarregat de rebre i resoldre els dubtes de qui matini per venir, és ell! A més, entre consulta i consulta, també té moments per gestionar la facturació així que, si heu de pagar alguna cosa, no us escapeu perquè el Pau us trobarà!

Ari: informadora de nits de cap de setmana

Divendres, dissabte, cap de setmana, nit, concert i festa a Fontana! Trobareu l’Ari a les portes i a totes les plantes del castell controlant i gestionant tot el que passi! 

Ferri: tècnic de so

El rei del subwoofer. Controla tota la part tècnica de so i llums de l’auditori, que no sala de concerts. Amb ell podeu estar tranquils, farà l’impossible perquè tot surti bé!

Mar: tècnica de so

La reina dels botons, els altaveus i la màquina de fum! Els concerts, espectacles i actes de tota mena que impliquin so, llums i cables, estan sota el seu control!

Itzi i Clara: informadores del Punt infoJOVE de Gràcia!

Les nostres pijes us informaran de dilluns a divendres a les tardes i dilluns i dijous al matí. Ves a buscar-les si tens dubtes sobre qualsevol tema, sabran què fer per ajudar-te!

Lucía i Marina: educadora social i psicòloga de l’Aquí T’Escoltem

Vols parlar de com et sents? Tens dubtes en temes de sexualitat, autoestima, sentiments? La Lucía i la Marina estan aquí per escoltar-te i ajudar-te a tractar les teves emocions!

L’equip del CRAJ: informadores i assessores al poder!

Les associacions i col·lectius de joves són més fortes si passen pel CRAJ! Aquí tenen receptes per a totes les coses: Informen, assessoren, resolen dubtes, fan formacions, tenen publicacions, lloguen material… Si necessiteu qualsevol recurs per al vostre projecte, aquí teniu al CRAJ!