A més de les activitats proposades per les associacions, a La Fontana acollim el Punt infoJOVE de Gràcia, un servei municipal d’atenció, orientació i assessorament sobre tots aquells aspectes que interessen a la gent jove.

Escoltem les teves propostes d’activitats i t’oferim assessorament especialitzat (estudis, feina, viatges, habitatge…), t’ajudem a tramitar carnets, a fer el teu currículum i el que necessitis!

A més, aquí també pots fer ús de taules de treball per a grups, fotocopiadora, taulell d’anuncis, wifi gratuït i fins i tot utilitzar PCs de lliure accés!

Tens dubtes sobre algun dels temes següents? Vine i t’informarem!

Assessorament especialitzat

Al PIJ Gràcia trobaràs els i les millors expertes en habitatge, drets laboprals i recerca de feina, mobilitat internacional… Vine a consultar-los tots els teus dubtes!

Taulell d’anuncis

Vols posar un anunci per trobar company/a de pis? Busques professor/a de repàs d’anglès? El Punt infoJOVE de Gràcia té un taulell d’anuncis on buscar i trobar tot allò que necessites!

Activitats i tallers per grups de joves- PIJ Mòbils

Sou un grup de joves i voleu un taller? Vine i demana activitats sobre diversos àmbits d’interès en format xerrada, taller o assessorament grupal. Visita el nostre CATÀLEG!

Informació i suport a la recerca de feina

El Punt infoJOVE de Gràcia t’ajuda a trobar feina! Cada dilluns de 10 a 14h i cada divendres de 17 a 19h. Demana’ns cita a info@elpuntdegracia.org!

Contacte:

Adreça: Gran de Gràcia 190-192, planta baixa, 08012 Barcelona

Telèfon: 93 368 10 05

Mail: info@elpuntdegracia.org

Web: www.elpuntdegracia.org

L’horari d’oficina del Punt d’Informació és:

Al matí: dilluns i dijous de 10 a 15 h.

A la tarda: de dilluns a divendres de 17 a 20 h.

*Atenció! Tots els serveis del PIJ estan disponibles durant aquest horari.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials:

fb
tw
instagram_logo