edt

L’Espai de Trobada és un punt de confluència on s’acullen diferents activitats amb l’objectiu de potenciar la dinamització dels i les joves i adolescents. Seguint aquest criteri, a l’Espai de Trobada s’organitzen jocs i esdeveniments participatius com torneigs, lliguetes, competicions o espectacles oberts.

Actualment et proposem les següents activitats:

microobert

Micro obert

Aprofita l’espai de trobada de La Fontana per a ensenyar el que saps fer! Aquí podràs cantar, rapejar, fer imitacions o performances, recitar un poema, fer monòlegs, improvisar, explicar acudits o el que tu prefereixis, però això sí, hauràs de perdre la vergonya!

torneig

Torneigs

L’equip de dinamització de l’Espai Jove La Fontana organitzen diferents competicions i torneigs de futbolí, ping pong, slackline, wii o jocs de taula a l’Espai de Trobada. Estigues alerta a la web o a les xarxes socials, assabenta’t de quin serà el següent i apunta’t! 

diumengerol

Diumenge de rol

 La Fontana organitza periòdicament activitats relacionades amb el món del rol i l’oci alternatiu. Un joc de rol és aquell on els jugadors assumeixen la identitat d’un personatge fictici i desenvolupen una història col·laborativa. Els jocs de rol són tan variats com històries hi ha, i poden ser de gènere bèl·lic, policíac, fantàstic, etc. Estigues alerta de les properes activitats!

wii

Wii

No saps què fer aquesta tarda? Vine a l’Espai Jove La Fontana a jugar a la Wii! Només cal que vingueu en grup i ho demaneu i podreu jugar a qualsevol dels jocs que tenim! Si voleu portar el vostre joc preferit de casa o fer-nos alguna recomanació per a la nostre col·lecció, no us talleu! Podreu utilitzar-la totes les tardes de dilluns a divendres.

estudiar

Vine a estudiar

L’Espai de Trobada compta amb unes quantes taules on podràs estudiar, trobar-te amb amics i amigues o fer treballs en grup. A més, a l’espai de trobada tens també una zona de sofàs per a que et sentis com a casa! Hi ha accés gratuït al wifi de l’equipament i un ambient distès on segur que et trobes còmode!

pingpong

Altres activitats

A La Fontana podràs trobar una taula de ping pong per a jugar-hi quan vulguis, un futbolí, un taulell de dards, un slackline, una wii, jocs de taula… T’interessa proposar alguna activitat? Pots escriure’ns un mail a espaidetrobada@lafontana.org fent les teves propostes!