edt

A lEspai de Trobada hi fem diferents activitats amb l’objectiu de potenciar la dinamització dels i les joves fins als 20 anys. Amb aquest criteri, a l’Espai de Trobada s’organitzen jocs i esdeveniments participatius com torneigs, lliguetes, tallers, espais de debat competicions o espectacles oberts.

Actualment et proposem les següents activitats:

trobemnos

Trobem-nos

Els dimarts quinzenalment obrim un espai per a joves fins als 20 anys amb l’Aquí T’Escoltem per compartir inquietuds, experiències, emocions i opinions al voltant de diferents temes. Fes un racó propi pels teus dubtes! Cada mes un tema diferent i activitats de 17.30 a 19.30 h!

FF_serigrafia_horitzontal

Fontana Fridays

No deixis escapar les tardes dels divendres! Les activitats d’oci i diversió per a joves fins als 20 anys ocupen troben el seu lloc aquí abans de començar el cap de setmana. Tallers, torneigs, jocs de taula i moltes més activitats dinamitzades cada divendres de 17:30 a 20 h!

IMG-20180112-WA0012

Jocs de taula

L’espai de trobada de La Fontana està ple de jocs de taula! No els has vist mai? De vegades s’amaguen a les prestatgeries però sempre hi són! En tenim molts i tots disponibles per quan vulguis venir a jugar. Ara ja ho saps!

torneig

Videojocs (Wii i PS4)

No saps què fer aquesta tarda? Vine a l’Espai Jove La Fontana a jugar a la Wii o la PS4! Només cal que vingueu en grup i ho demaneu i podreu jugar a qualsevol dels videojocs que tenim! Si voleu portar el vostre joc preferit de casa o fer-nos alguna recomanació per a la nostre col·lecció, no us talleu! 

estudiant

Vine a estudiar

L’Espai de Trobada compta amb unes quantes taules on podràs estudiar, trobar-te amb amics i amigues o fer treballs en grup. A més, a l’espai de trobada tens també una zona de sofàs per a que et sentis com a casa! Hi ha accés gratuït al wifi de l’equipament i un ambient distès on segur que et trobes còmode!

pingpong

Altres activitats

A La Fontana podràs trobar una taula de ping pong per a jugar-hi quan vulguis, un futbolí, un taulell de dards, un slackline, videojocs, jocs de taula… T’interessa proposar alguna activitat? Pots escriure’ns un mail a espaidetrobada@lafontana.org fent les teves propostes!