El Districte Musical Jove (DMJ) és un projecte anual coorganitzat pel Casal de Joves del Coll, la coordinadora de bucs d’assaig del Centre Cívic La Sedeta i l’Espai Jove La Fontana que pretén promoure i donar suport a la creació musical entre el jovent de Gràcia.

Així, el DMJ és un punt d’unió que genera sinergies entre bandes joves, un espai de concerts, formacions, premis materials i formatius de suport a la creació musical i una resposta a la necessitat comunitària d’articular espais i propostes culturals emergents del Districte. Des de fa dues edicions, el DMJ també és un disc i un catàleg amb la música de totes les bandes vinculades per tal de difondre-les de manera conjunta. 

Pròximament… Presentació del catàleg!

Aquest 2022 adaptem el DMJ per convertir-lo en un únic concert!

Si vols participar-hi, omple aquest formulari! 

Serà el proper 18 de novembre a La Fontana i esperem comptar amb un gran públic que ens ajudi a decidir els guanyadors!

Edicions anteriors

La darrera edició al 2019 va ser el torn del folk de Cleanstring, el grunge de Hideout i el punk de Baixapermanent.

El 2018 vam viure l’energia explosiva comuna de l’ska-rock de  Blue Joy, el heavy metal d’Istari i el punk-hardcore de Breaking The Reality.

El 2017 vam descobrir la potència del punk de Brush, la veu i les melodies indie d’Alison Darwin i la festa ska-punk de Skatologikos.

El 2016 va ser l’edició del rock d’On Stage, l’ska de The Sastres Band i el blues i l’humor de The Ineptes Blues Band.

3a edició del Catàleg DMJ

Organitzes concerts a la ciutat de Barcelona? El DMJ porta set edicions a l’esquena i en fa dues que incorpora una nova eina -en forma de catàleg i disc- per tal d’ampliar l’horitzó de les bandes participants. Aquí pots consultar i descarregar la segona edició d’aquest catàleg en el qual s’hi ha afegit noves propostes musicals a les ja existents en el primer. Així, si tens interès en conèixer i contractar bandes joves vinculades a Gràcia, aquí tens tota la informació que et cal: nom, biografia, estil, membres, durada i característiques del repertori, rider, xarxes socials… El DMJ a un clic!

Captura de pantalla de 2020-12-02 14-25-19