El Districte Musical Jove (DMJ) és un projecte anual coorganitzat pel Casal de Joves del Coll, la coordinadora de bucs d’assaig del Centre Cívic La Sedeta i l’Espai Jove La Fontana que pretén promoure i donar suport a la creació musical entre el jovent de Gràcia.

Així, el DMJ és un punt d’unió que genera sinergies entre bandes joves, un espai de concerts, formacions, premis materials i formatius de suport a la creació musical i una resposta a la necessitat comunitària d’articular espais i propostes culturals emergents del Districte. Des de fa dues edicions, el DMJ també és un disc i un catàleg amb la música de totes les bandes vinculades per tal de difondre-les de manera conjunta. 

Pròximament… 8a edició: DMJ 2019!

El DMJ 2019 se celebrarà el novembre i les incripcions d’aquesta 8a edició estan obertes de l’1 al 31 d’octubre! Si tens interès a participar-hi, pots seguir totes les notícies tant de les inscripcions com d’altres activitats vinculades a la pàgina de facebook!

Consulta les BASES DE PARTICIPACIÓ i INSCRIU-TE!  i omple l’autorització de menors d’edat en cas que ho siguis!

Edicions anteriors

El 2018 vam viure un concert final amb tres bandes d’estils ben diferents i una energia explosiva comuna: Blue Joy (ska-rock), Istari (heavy metal) i Breaking The Reality (punk-hardcore).

El 2017 vam descobrir la potència del punk de Brush, la veu i les melodies indie d’Alison Darwin i la festa ska-punk de Skatologikos.

El 2016 va ser l’edició del rock d’On Stage, l’ska de The Sastres Band i el blues i l’humor de The Ineptes Blues Band.

El catàleg del DMJ v.2

Organitzes concerts a la ciutat de Barcelona? El DMJ porta set edicions a l’esquena i en fa dues que incorpora una nova eina -en forma de catàleg i disc- per tal d’ampliar l’horitzó de les bandes participants. Aquí pots consultar i descarregar la segona edició d’aquest catàleg en el qual s’hi ha afegit noves propostes musicals a les ja existents en el primer. Així, si tens interès en conèixer i contractar bandes joves vinculades a Gràcia, aquí tens tota la informació que et cal: nom, biografia, estil, membres, durada i característiques del repertori, rider, xarxes socials… El DMJ a un clic!

captura_cataleg