dmj

El Districte Musical Jove és un programa de treball conjunt entre els equips de dinamització del Casal de Joves del Coll, la coordinadora de bucs d’assaig del Centre Cívic La Sedeta i l’Espai Jove La Fontana que pretén promoure i donar suport a la creació musical entre el jovent de Gràcia.

Aquest projecte de col·laboració mútua te com objectiu potenciar i fomentar la consolidació de grups musicals joves i coordinar el cens de bandes del barri per tal de ampliar els recursos existents i dinamitzar la vida cultural del territori. Per aconseguir-ho, el programa DMJ agafa forma de concurs amb premis de recolzament a l’activitat musical, punt de trobada entre bandes i espais musicals i disc i catàleg de difusió conjunta. 

inscripcion

Inscripcions DMJ 2018:

Les incripcions de la 7a edició del DMJ estaran obertes del 8 al 31 d’octubre de 2018. Pots consultar les bases del concurs aquí.

Per inscriure el teu grup, cal que hagis omplert aquest formulari. Si algun dels membres del grup és menor d’edat, caldrà també que ompli l’autorització per a menors d’edat i la retorni signada pel pare, mare o tutor legal a un dels equipaments organitzadors. Major o menor d’edat, també necessitem que porteu fotocòpies del DNI de cada membre.

calendario

Més sobre l’edició 2018:

Les dates d’enguany seran:

– La 1a semifinal serà el divendres 16 de novembre al Coll.
– La 2a semifinal serà el dissabte 17 de novembre a La Sedeta.
– El concert final serà el divendres 30 de novembre a La Fontana.

Estigues al corrent de totes les novetats del DMJ a través de la nostra pàgina de Facebook!

Edicions anteriors del DMJ:

 

Edició 2017: Brush

El 2014, el grup guanyador del DMJ va ser Brush, en una final on també vam gaudir de la música de Alison Darwin i Skatologikos.

Edició 2016: The Sastres Band

El 2016, The Sastres Band es van endur el primer premi en una final amb OnStage i The Ineptes Blues Band a l’Espai Jove La Fontana.

Edició 2015: Blackfeet

L’any 2015, els Blackfeet es van coronar després de tocar amb Barbantes i Psychokrap.