Sala d'actes

Superfície: 200 m2 (200 persones). La sala es pot dividir en 2 mitjançant parets mòbils, l’aforament en aquest cas seria de 100 persones per sala.
Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires (en funció de l’ocupació), canó de projecció i pantalla fixes, equip de so, tarima, anell magnètic per a persones amb diversitat funcional auditiva.

Auditori

Superfície: 350 m2 (320 persones assegudes / 380 persones dretes).
Característiques: Il·luminació artificial, 320 cadires, equip de so, altaveus, taula de control de so, equip d’il·luminació, focus, canó de projecció i pantalla fixes, 2 camerinos.

Sala polivalent

Superfície: 56 m2 (45 persones).
Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires (en funció de l’ocupació), 1 pissarra, canó de projecció i pantalla fixes, equip de so.

Sales taller

Superfície: 3 sales de 31 m2 (25 persones).
Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires (en funció de l’ocupació), 1 pissarra. Una d’elles també disposa d’aigüera.

Vivers

Superfície: 3 de 13 m2 (6 persones) i un de 14 m2 (8 persones).
Característiques: Il·luminació natural i artificial, 1 taula, entre 5 i 8 cadires, 1 taula amb ordinador de sobretaula, armaris, 1 penja-robes de peu.

Bucs d'assaig

Superfície: 8, 9,5 i 12 m2 (5, 6 i 8 persones).
Característiques: Il·luminació artificial, cadires (en funció de l’ocupació). Dos d’ells disposen de  bateria completa (amb ferros i plats), ampli de baix, 2 amplis de guitarra, equip de veus, micròfon, taula de so i 2 altaveus.

Més informació i reserves de bucs d’assaig en aquesta plana.

Si voleu reservar una sala a l’Espai Jove La Fontana heu de tenir en compte que:

  • Les reserves es realitzen durant l’horari d’obertura de l’equipament (el podeu consultar aquí)
  • Les reserves fora d’aquest horari representen una obertura extraordinària i, per tant, tenen un cost adicional. Caldrà valorar tècnicament si es poden dur a terme.
  • L’Espai Jove La Fontana dóna preferència d’ús dels seus espais a​ joves,​ col·lectius i entitats​ juvenils de Gràcia i Barcelona​​.​
  • Fer ús d’una sala de l’Espai Jove La Fontana implica acceptar les condicions d’ús que podeu llegir i descarregar-vos aquí

Les teves dades

Dades del lloguer o cessió