En aquesta pàgina trobaràs les característiques de totes les sales de l’equipament.

Auditori Ovidi Montllor

Superfície: 350 m2. L’aforament actual és de 320 persones.
Característiques: Il·luminació artificial, 320 cadires, equip de so, altaveus, taula de control de so, equip d’il·luminació, focus, canó de projecció i pantalla fixes, 2 camerinos.

Sala d'actes Teresa Claramunt

Superfície: 200 m2. L’aforament actual és de 200 persones.
Característiques: Espai diàfan, amb la possibilitat de dividir-se en dos, que compta amb una taula de conferències, projector, pantalla i equip de so.

Sala La Marieta

Superfície: 56 m2. L’aforament actual és de 45 persones.
Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires (en funció de l’ocupació), 1 pissarra, canó de projecció i pantalla fixes, equip de so.

Sales Revolta de les Quintes, Okupada i Alliberada

Superfície: 3 sales de 31 m2. L’aforament actual és de 25 persones.
Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires (en funció de l’ocupació), 1 pissarra. Una d’elles també disposa d’aigüera.

Sales Sororitat, Carrutxa, Aquelarre i Piqueta

Superfície: 3 de 13 m2 (6 persones) i un de 14 m2 (8 persones).
Característiques: Il·luminació natural i artificial, 1 taula, entre 5 i 8 cadires, 1 taula amb ordinador de sobretaula, armaris, 1 penja-robes de peu.

Bucs d'assaig Dr. Calypso, Meztuca i Gato Pérez

Superfície: 8, 9,5 i 12 m2. (5, 6 i 8 persones).
Característiques: Il·luminació artificial, cadires (en funció de l’ocupació). Els bucs Meztuca i Dr. Calypso estan equipats amb bateria completa (amb ferros i plats), ampli de baix, 2 amplis de guitarra, equip de veus, micròfon, taula de so i 2 altaveus. El buc Gato Pérez és una sala per a assaigs acústics i no està equipat.

Més informació i reserves de bucs d’assaig en aquesta pàgina.

Consulta aquí els preus del lloguer de cada sala!

Si voleu reservar una sala a l’Espai Jove La Fontana heu de tenir en compte que:

  • Les reserves es realitzen durant l’horari d’obertura de l’equipament (el podeu consultar aquí)
  • Les reserves fora d’aquest horari representen una obertura extraordinària i, per tant, tenen un cost adicional. Caldrà valorar tècnicament si es poden dur a terme.
  • L’Espai Jove La Fontana dóna preferència d’ús dels seus espais a​ joves,​ col·lectius i entitats​ juvenils de Gràcia i Barcelona​​.​
  • Fer ús d’una sala de l’Espai Jove La Fontana implica acceptar les condicions d’ús que podeu llegir i descarregar-vos aquí