març, 2021

22mar - 5abrmar 220:00abr 5RENOVEM LA PLAÇA I CONSTRUÏM UN ROCÒDROM!Passem de fase!(març 22) 0:00 - (abril 5) 23:59 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Proposem la construcció d’un rocòdrom a l’interior de La Fontana i una nova plaça per Gràcia! En el marc dels pressupostos participatius decidim.barcelona de l’Ajuntament de Barcelona hem presentat aquestes dues propostes i han rebut els suports suficients per passar de fase. Moltes gràcies! Ara s’inicia la concreció dels projectes i al juny s’obrirà el període per a la votació final. Tornarem a necessitar el teu suport!

 

Construïm un rocòdrom!

En els últims anys l’escalada s’ha consolidat com uns dels esports preferits per la gent jove de la ciutat. Tot i això, no es disposa de les instal·lacions públiques necessàries per a la pràctica d’aquest esport al barri de la Vila de Gràcia. Per això, proposem construir un espai per practicar l’escalada sense els costos dels rocòdroms comercials -moltes vegades inassumibles per a les persones joves- i amb l’oportunitat de participar en l’organització, equipació i manteniment.

+INFO

 

Renovem la plaça!

Proposem una transformació de l’espai entre La Fontana i l’Escola Bressol Sant Medir per convertir-lo en una plaça que afavoreixi la convivència i el lleure per a totes. A través d’una enquesta feta a les famílies de l’escola, veïnes i joves, presentem un seguit de propostes: Col·locació de bancs que propiciï un ús més compartit de l’espai, construcció d’una estructura multifuncional que serveixi com a espai de joc i d’escenari per propostes artístiques, eliminació dels espais no visibles, millora de la il·luminació, instal·lació d’elements de verd urbà, espai amb sorra per jugar infants, pintar de colors les parets de l’espai i la façana de l’Espai Jove La Fontana, creació d’un mur lliure per a grafiti i fer un procés per posar nom a l’espai.

+INFO

Data i hora

Març 22 (Dilluns) 0:00 - Abril 5 (Dilluns) 23:59

Organitzador

Espai Jove La Fontana i Escola Bressol Sant Medir