novembre, 2018

11nov20:00- 21:30TEATRE: "GERMANES" cia. Lisístrates20:00 - 21:30 Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

El diumenge 11 de novembre serà dia de teatre a La Fontana! A les 20 h amb entrada a taquilla inversa tindrem “Germanes” de la Cia. Lisístrates amb text de la dramaturga Carol Lòpez amb direcció de Roser Ferrando.

Al voltant de la taula de la cuina d’una casa de camp, una família es retroba arran de la mort del pare: la mare obrint pas a una nova etapa de vida, tres germanes amb poques coses en comú, un nét en plena adolescència i un gendre acabat d’estrenar. Passant del menyspreu a la complicitat, de la confrontació a la cura, el vincle compartit els acull i reconcilia. En un seguit de trobades en la quotidianitat més casolana, es van descobrint les llums i les ombres d’aquesta família i de les seves relacions.

El públic es veu abocat a un torrent d’emocions de ritme imprevist i se sorprèn de cada moment del gir dels personatges. La melancolia, la sensualitat, l’eufòria, la desesperació grotesca i la serenitat davant les dificultats es combinen amb lleugeresa i naturalitat. Com passa a Tres germanes, de Txéjov, els personatges, cadascun des d’un lloc diferent, s’esforcen a ser feliços mentre són arrossegats pels esdeveniments de la vida. Com diu la Irene, la germana mitjana: “Si només tenim una vida, per què no intentar ser feliços mentre som aquí? Per què no?” I un cop més, el riure esdevé un bon vehicle per qüestionar-nos sobre la mort, la malaltia, els prejudicis o la infidelitat.

Data i hora

(Diumenge) 20:00 - 21:30

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana i Cia. Lisístrates