abril, 2021

9abr18:00- 20:30TEATRE | FESTIVAL MUTIS18:00 - 20:30 Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

Teatre a La Fontana! El MUTIS XII Festival de Teatre Independent de Barcelona fa parada a La Fontana! El divendres 9 d’abril a partir de les 18 h acollim a l’auditori Ovidi Montllor 3 performance d’alumnes de la Facultat de Belles Arts de la UB i a les 20 h l’obra de teatre Green Rooms. L’entrada és a taquilla inversa amb reserva prèvia i l’aforament limitat!

Per venir a les performances cap a la sostenibilitat A ciegas, Leviathan i MAREA omple aquest formulari!

Per venir a l’obra Green Rooms omple aquest formulari! Green Rooms és un espai de creació reflexiva que busca dialogar, habitar, representar i crear escenes específiques i micro intervencions que generin existències integrades de manera orgànica i sinèrgica en la natura i transversalment socials.

Festival MUTIS, cita anual de teatre independent

El Festival MUTIS de teatre independent i nova creació és una trobada anual celebrada a Barcelona que es concep com una porta d’entrada al panorama escènic per a les companyies emergents professionals i grups de teatre formatiu. Aquest esdeveniment busca ser un enclavament de suport entre espais d’exhibició i els diferents col·lectius artístics, així com conformar-se com una trobada per a teixir xarxes i compartir experiències.

Data i hora

(Divendres) 18:00 - 20:30

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192