març, 2020

12mar - 29Tot el diaTANQUEM FINS A NOU AVÍS.(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

Amb motiu de les mesures de contenció del CoVid-19 queda suspesa tota l’activitat de cara al públic a dins l’equipament de l’Espai Jove La Fontana fins a nou avís. 

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat un seguit de mesures per contenir l’expansió del virus CoVid-19 entre les quals n’hi ha que afecten els equipaments municipals com l’Espai Jove La Fontana. És per aquest motiu que, com a mesura preventiva, els serveis ubicats en aquest equipament gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB, Espai Jove La Fontana, CRAJ i Punt infoJOVE Gràcia) suspenem l’activitat de cara al públic fins a nou avís. 

L’equipament restarà tancat però seguirem treballant des de casa i seguirem oferint atenció a través del telèfon (de dilluns a divendres de 10 a 15 h i de 17 a 21 h), el correu electrònic espaijove@lafontana.org i xarxes socials (instagram, twitter i facebook)Per a qualsevol dubte en relació amb els serveis no presencials podeu resoldre’ls consultant la pàgina web corresponent a cada servei o a través de les vies anunciades. 

Encara que no puguem obrir les portes de l’equipament, ens posem a treballar per procurar oferir alguns continguts i activitats en línia que anirem anunciant en la mesura en què sigui possible i viable. 

Les reserves d’espais de l’equipament han quedat suspeses temporalment. Quan tornem a reprendre físicament l’activitat a l’equipament procurarem començar a respondre de nou totes les demandes. De totes maneres, informem també que prioritzarem aquelles activitats que ja havien estat programades a l’equipament i que no s’han pogut realitzar a causa del tancament.

En funció de l’evolució de la situació i de les indicacions dels òrgans corresponents, aquestes mesures es poden veure modificades i així les anirem anunciant en aquesta mateixa notícia. 

#ensquedemacasa #quedatacasa

Data i hora

12 (Dijous) - 29 (Diumenge)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Consell de la Joventut de Barcelona, Espai Jove La Fontana, Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils i Punt infoJOVE Gràcia.