setembre, 2019

28set - 10novset 2816:30nov 10TALLER TEATRE | CABARET FEMINISTAAssociació Entre Pobles - Cooperació Internacional Solidària(setembre 28) 16:30 - (novembre 10) 20:30 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

L’Associació Entre Pobles porta a La Fontana el seu taller de teatre-cabaret feminista “Defensores i defensors de DDHH a Amèrica Llatina”a partir del 28 de setembre i al llarg de sis sessions. T’interessa? Aquí t’ho expliquem tot!

Què entenem per cabaret?

Per què barrejar el teatre cabaret amb l’activisme? El teatre cabaret podria definir-se com una proposta d’humor i crítica política que ens convida a riure’ns del poder, d’aquell que ens oprimeix i discrimina. És una posada en escena que inclou diverses expressions artístiques considerades no formals, i que beu de les tradicions del teatre popular i social d’Amèrica Llatina. El teatre cabaret feminista busca qüestionar les estructures que ens oprimeixen, sotmeten els nostres cossos i generen relacions desiguals de poder. En altres paraules, el cabaret
ens convida a riure’ns ben fort del poder, a convertir l’humor i la riallada en un acte polític de resistència feminista.

Què?

Un taller de teatre cabaret feminista mixt de sis sessions per crear una peça teatral per reflexionar sobre la realitat dels i les defensores de drets humans a Amèrica Llatina. Estarà a càrrec de la Magaly Castillo, activista feminista, actriu i guionista, membre del grup de teatre feminista nicaragüenc “Las Amapolas”.

Com?

La Magaly explica: ““la apuesta del teatro cabaret es una opción de teatro libertario que promueve la risa como método de deconstrucción social para que los cuerpos oprimidos nos empoderemos, para criticar las relaciones desiguales de poder, burlarnos de las estructuras. En esta propuesta, la improvisación consciente juega un rol imprescindible. Trabajaremos la imaginación, la intuición, la atención, la escucha, la espontaneidad, el trabajo individual y colectivo. Todo esto para que ese poder nos dignifique el cuerpo y la vida.”

Qui?

Necessito tenir experiència en teatre per apuntar-me a un taller de cabaret feminista? La resposta és NO! Aquest taller està pensat per a totes les persones: activistes, defensors i defensores de drets humans, feministes, teatreres feministes, o simplement persones a qui els agradi el teatre.

Quan?

6 sessions de setembre a novembre entre dissabtes i diumenges: 28 de setembre, 6 d’octubre, 12 d’octubre, 19 d’octubre, 2 de novembre i 10 de novembre de 16.30 a 20.30h

Data i hora

Setembre 28 (Dissabte) 16:30 - Novembre 10 (Diumenge) 20:30

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Entre Pobles