febrer, 2018

19feb - 16marfeb 190:00mar 16INSCRIPCIONS ROUGH DIAMONDS 2018(febrer 19) 0:00 - (març 16) 0:00 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

La 6a edició del Rough Diamonds, el concurs coreogràfic de dansa per a joves, ja té les inscripcions obertes! Enguany, a més a més, obre mires més enllà del hip-hop i hi poden participar ballarins i ballarines de qualsevol dansa urbana. Les inscripcions estan obertes des del 19 de febrer fins al 16 de març i el festival se celebrarà al Parc de Joan Miró el dissabte 14 d’abril. Si ets jove i tens flow, apunta-t’hi! Aquest és un festival pensat per a grups d’equipaments o altres centres d’ensenyament de Primària o Secundària i queden excloses les escoles privades de dansa.

La inscripció l’ha de realitzar el responsable de cada grup que hi participa (tallerista, responsable de l’AMPA, membre de la Direcció…). Si tens qualsevol dubte, escriu a dinamitzacio@lafontana.org.

Les categories d’edat participants són:

  • Junior (12-15 anys)
  • Absoluta (16-20 anys)
  • Exhibicions (+ de 20 anys)

Les categories són:

  • Premi a la posada en escena. Reconeixement al grup que demostri tenir presència a l’escenari, amb actitud d’equip entre els seus components i que sàpiga transmetre companyonia i bon rollo.
  • Premi a la tècnica i coordinació. Reconeixement al grup que demostri el domini de la tècnica de la seva modalitat de ball i la coordinació de tots i totes les integrants a l’hora de ballar.
  • Premi al Missatge i originalitat. En una coreografia pot ser tant important el es que vol dir com la manera de comunicar-ho. Aquesta categoria valora l’originalitat i la innovació a l’hora de transmetre el missatge de la coreografia.

Aposteu per algun d’aquests premis i aneu a per totes!

 

Data i hora

Febrer 19 (Dilluns) 0:00 - Març 16 (Divendres) 0:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192