gener, 2019

24gen - 24febTot el diaROUGH DIAMONDS, DANSA URBANA!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles,Altres activitats

Detalls

Participeu en tallers de dansa urbana? Aquesta és la vostra oportunitat de mostrar el vostre talent! Del 24 de gener al 24 de febrer, apunteu-vos al “Rough Diamonds” i que flueixi l’energia! Si amb les primeres notes no pots evitar deixar-te portar pel ritme… Si el moviment et recorre imparable dels peus al cap… Si el “flow” és superior a les teves forces… Ets un diamant en brut!

Crida a a les teves amistat i apunta’t al “Rough Diamonds”, el concurs coreogràfic de dansa urbana per a joves que enguany arriba a la seva 7a edició; 7 anys donant suport a ballarins i ballarines amb autèntica passió pel hip hop, el K-pop, el shuffle, el funky, el break…

Qui pot participar-hi?

El certamen s’adreça a grups de joves de 12 a 20 anys, que participeu a tallers de danses urbanes a equipaments municipals -com els Espais Joves o els Centres cívics- o a instituts de Secundària de Barcelona. En queden, doncs, exclosos grups d’escoles privades de dansa.


Com podeu inscriure el vostre grup?

Les inscripcions al “Rough Diamonds” 2019, estan obertes del 24 de gener al 24 de febrer. Entra al web del festival per conèixer les bases i inscriure’t!

Data i hora

Gener 24 (Dijous) - Febrer 24 (Diumenge)