juliol, 2019

22jul - 22setTot el diaRESERVA HORARI ESTABLE ALS BUCS!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

El teu grup de música busca un espai on poder assajar de manera estable? Els bucs de La Fontana ofereixen la possibilitat de reservar l’espai en un horari fix cada setmana. Si us interessa, aquí teniu la informació i el formulari que cal omplir per demanar-lo!

Teniu temps fins al 22 de setembre fer la vostra petició. Després d’aquesta data les que arribin s’adjudicaran en funció de les franges disponibles que resultin d’aquesta primera adjudicació que comunicarem al llarg de la setmana del 25 de setembre al 2 d’octubre a cada grup. Si ja veníeu el curs passat, tingueu en compte que heu d’omplir igualment el formulari perquè els horaris es redistribuiran de nou!

També us pot interessar saber que els grups que assagen de manera estable a l’equipament disposen d’un magatzem on poder guardar els instruments. Tot i que està tancat amb clau, cada grup es fa responsable d’allò que hi deixa. A més, La Fontana organitza concerts dels grups dels bucs per a oferir un espai on tocar i donar-los visibilitat. Us agradaria participar-hi? Els grups toquen gratuïtament. Si us interessa, indiqueu-ho a la casella del formulari!

 

MÉS INFORMACIÓ I FORMULARI

Data i hora

Juliol 22 (Dilluns) - Setembre 22 (Diumenge)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana