juliol, 2018

23jul - 23setTot el diaRESERVA HORARI ALS BUCS!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Toques en un grup de música i voleu tenir un espai on poder assajar de manera estable? Els bucs de La Fontana ofereixen la possibilitat de reservar l’espai en un horari fix cada setmana. Si us interessa, llegiu la informació següent i ompliu el formulari!

Què cal saber?
Tens temps del 23 de juliol al 23 de setembre. Després d’aquesta data les peticions que arribin s’adjudicaran en funció de les franges disponibles que resultin d’aquesta primera adjudicació que comunicarem a cada grup al llarg de la setmana del 25 al 30  de setembre. Si ja veníeu el curs passat, tingueu en compte que heu d’omplir igualment el formulari perquè els horaris es redistribuiran de nou, així donem una oportunitat a tots els grups que ho demanin!

Condicions

A La Fontana hi ha 3 bucs d’assaig de diverses mides i amb diferents equipaments que pots consultar aquí. A més, els grups que assagen de manera estable a l’equipament disposen d’un magatzem on poder guardar els instruments. Tot i que està tancat amb clau, cada grup es fa responsable d’allò que hi deixa.

 

Si voleu sol·licitar el vostre horari fix, només cal que ompliu aquest formulari (que s’activarà el 23 de juliol) i us oferirem un horari fix a partir del mes d’octubre!

Data i hora

Juliol 23 (Dilluns) - Setembre 23 (Diumenge)