juny, 2020

29junTot el diaReobertura de l’equipament!A partir del 22 de juny. (Tot el dia: dilluns) Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Amb motiu de les mesures de contenció de la COVID-19 tota l’activitat a dins l’equipament de l’Espai Jove La Fontana s’ha traslladat a la xarxa durant més de dos mesos però…  Ja estem preparant la reobertura de l’equipament! Començarem a recuperar part de l’activitat presencial a partir del 29 de juny i, durant el mes de juliol, la combinarem amb l’activitat en línia.

Els serveis ubicats a l’equipament i gestionats pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB, Espai Jove La Fontana, CRAJ i Punt infoJOVE Gràcia) hem seguit treballant des de casa durant el confinament amb la voluntat de mantenir els serveis actius dins del possible. El CJB seguirà a casa provisionalment però la resta de serveis ja podem anunciar que a partir del 22 de juny tornem a obrir l’equipament i a partir del 29 reprenem l’activitat presencial!

Les propostes s’hauran d’adaptar a les mesures de prevenció del contagi vigents en cada moment i és per això que hem hagut de reduir el volum de propostes i el nombre de sales disponibles, hem establert protocols per a la realització de cada activitat i criteris de prioritats a l’hora de decidir allò que ja podem reprendre i allò que encarà haurà d’esperar a després de l’estiu.  

Així, l’horari durant el mes de juliol serà exclusivament de tardes i de dilluns a divendres i prioritzarem les activitats per a joves de 12 a 18 anys amb els tallers d’estiu que aviat anunciarem. A més, també estem acabant de tancar un calendari d’activitats puntuals d’oci i cultura per a aquesta franja d’edat. En aquest sentit, amb la voluntat de poder recolzar l’activitat de les entitats de lleure davant la dificultat de realitzar les seves activitats d’estiu amb normalitat, hem ofert espais als caus i esplais del territori. Les altres entitats juvenils vinculades a l’equipament són el següent grup amb el qual estem treballant per trobar la manera de poder col·laborar i donar resposta a les seves necessitats.

La sol·licitud d’espais per part d’entitats i col·lectius i l’ús dels bucs d’assaig per als grups musicals es reobrirà a partir del setembre sempre que sigui possible en funció de la situació del moment i de la normativa vigent. Tanmateix, en la mesura del possible procurarem reprogramar les activitats que s’han cancel·lat al llarg de les setmanes de confinament abans de començar a acollir noves activitats.

Més enllà de l’activitat presencial seguim oferint activitat i la resta de serveis a través de les nostres xarxes socials i correu-e! 

Si teniu qualsevol dubte o necessitat, ens podeu contactar per telèfon, correu-e o xarxes.

 

Data i hora

Tot el dia (Dilluns)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Consell de la Joventut de Barcelona, Espai Jove La Fontana, Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils i Punt infoJOVE Gràcia.