juny, 2021

10jun - 20juljun 100:00jul 20SIGNA PER RENOVAR LA PLAÇA!Decidim.Barcelona(juny 10) 0:00 - (juliol 20) 0:00 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Volem renovar la plaça entre l’Espai Jove La Fontana i l’EBM Sant Medir, hem arribat a la fase final dels pressupostos participatius #DecidimBarcelona de l’Ajuntament i ara tornem a necessitar el teu suport! Del 10 al 20 de juny pots signar per tal que aquest sigui un dels projectes dotats de pressupost i fer-lo realitat! 

 

CLICA AQUÍ PER SIGNAR!

 

 

Un espai per a la convivència entre infants, joves i veïnat

 

El projecte recull i estructura les demandes i necessitats que es van recollir a través d’una enquesta realitzada a joves, famílies i veïnes que freqüenten l’espai que hi ha entre l’espai jove i l’escola bressol. Així, l’objectiu és convertir-lo en un espai de convivència que inclogui:

  • Una zona per al joc dels infants.
  • Murs lliures per grafitis.
  • Un rocòdrom per a joves.
  • Espais verds que generin ombres i facilitin la trobada del veïnat.

La proposta promou la transformació de l’espai per convertir-lo en un espai que, seguint la línia de ciutat on es pugui jugar, faci ús de topografies dures i toves per generar espais de joc, que alhora tinguin un caràcter multifuncional, servint d’escenari per a propostes artístiques i com a graderies que impulsin l’espai com a punt de trobada. La intervenció sobre l’espai també serviria per instal·lar-hi un rocòdrom horitzontal a la paret que uneix l’escola bressol i l’equipament juvenil i per deixar-hi parts de murs lliures per a la creació de grafitis. L’actuació ha de preveure també l’eliminació dels espais no visibles, la millora de la il·luminació i la integració del verd per generar espais d’ombres que facilitin la convivència entre famílies i veïns i veïnes.

Tanmateix, la perspectiva feminista del procés posa la mirada en atendre les necessitats de la població (infància, joves i dones), que tradicionalment han estat exclosos en la definició dels espais públics i fomenta un ús comunitari de l’espai per a la relació, les cures i la creació de xarxes.

 

Com pots votar?

 

Cal votar un mínim de 2 projectes del districte per tal que el vot sigui vàlid, la votació és digital i es podrà emetre el vot de forma senzilla a través de qualsevol dispositiu electrònic (mòbil, tablet, ordinador, etc).

Al districte de Gràcia s’han habilitat dos equipaments que acolliran una exposició amb tots els projectes objecte de votació: Centre Cívic la Sedeta i el Casal de Joves del CollEn aquests punts, en horari de tarda, hi haurà un equip de suport a la votació que acompanyarà  aquelles persones que necessitin assistència en l’exercici de la votació digital. Podeu consultar els horaris d’obertura dels equipaments i del servei de suport a la votació en el següent enllaç.

A més a més, dels punts de suport de les exposicions, també hi haurà distribuïts pel districte 12 punts mòbils de votació amb personal per fer acompanyament a la votació que podeu trobar en aquest enllaç. Els més propers a La Fontana són el 15 de juny a la nostra plaça de 17 a 19 h i el 16 de juny a la Plaça de les Dones del 36 de 10.30 a 12.30 h.

Data i hora

Juny 10 (Dijous) 0:00 - Juliol 20 (Dimarts) 0:00

Organitzador

Espai Jove La Fontana i EBM Sant Medir