maig, 2018

7mai - 10mai 717:00mai 10RENOVA LA TEVA ROBA, JOVE!17:00 - 20:00 (10) Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Clar, si ja ho sabem que fa il·lusió canviar i dir-nos: renova!.. Clar, si ja ho sabem que amb la calor ens agafen ganes de veure’ns diferent que l’any anterior… Clar, però ja ho sabem que no tenim massa diners… Clar, clar, clar, clar…

Ep! Atura’t!

Hi ha maneres més sostenibles i menys consumistes! Aquí el Renova la teva roba Jove! 

Tota aquella roba que tinguis en bon estat i que no vulguis, porta-la! La podràs canviar per altres peces que t’agradin i així renovar els colors del teu armari aquesta primavera i estiu! Entre el 7 i el 25 de maig del 2018 pots trobar diferents dies d’intercanvi arreu de la ciutat. A La Fontana serà el 10 de maig a partir de les 17h i fins les 20h i també podràs customitzar les peces que vulguis amb el taller gratuït que hem organitzat!

L’intercanvi que farem a La Fontana està dirigit a joves entre 12 i 35 anys. Si t’agraden els jerseis de l’avi o les camises de l’àvia… allà tu! Tens intercanvis per a públic de totes les edats a altres espais de la ciutat.

Pots portar la roba entre el 7 el mateix 10 de maig i t’explicarem com funciona. Per si vols aprendre-ho tu… aquí et deixem la informació!

CARTELL_QUADRAT

Funcionament del Renova Jove

Porta-hi la teva roba i…

… A canvi, et donarem Renoves (punts) amb la puntuació que després podràs intercanviar per la roba que més t’agradi, a qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i d’intercanvi de cada punt.

Normes

Es poden portar un màxim de 10 peces de roba. Però compte! No s’accepten més de 2 jaquetes o abrics. La roba ha d’estar en bon estat, sense forats, descosits ni taques i neta, clar. Porta roba de vestir i estalvia’t les sabates, roba interior i roba de la llar.

Si et van sobrar Renoves d’altres edicions… llàstima, però no cola! Els que pots fer servir són exclusivament els d’aquest any!

Ah! I el que dèiem… va destinat a persones d’entre 12 a 35 anys!

Sistema de puntuació

ROBA JOVE PER INTERCANVIAR

VALOR EN RENOVES

Samarretes i complements

1

Jerseis, camises i jaquetes fines

2

Pantalons, vestits, faldilles, roba de vestir, conjunts

3

Jaquetes grans i abrics (màxim 2)

5

 

Recursos

Amb la roba que no fas servir, més enllà del Renova, també pots:

  • Aprofitar-la per fer altres peces noves amb imaginació. Per exemple, en les nostres activitats complementàries de customització i upcycling.

  • En última instància, pots portar-la a un dels contenidors de Roba Amiga que es troben al carrer o als punts verds de la ciutat. Més informació en aquesta pàgina.

A més a més, als Ateneus de Fabricació de la ciutat podràs customitzar la teva roba amb botons, sivelles, fermalls o pegats dissenyats per tu mateix i fabricats amb màquines de fabricació digital com impressores 3d, brodadora digital o talladora làser. Més informació en aquesta pàgina.

 

A l’hora de comprar roba…

  • Et preguntes si realment la necessites?

  • Saps que la 2a mà és l’opció més sostenible?

  • Esculls roba amb un valor social o ambiental afegit?

  • Saps que hi ha llocs on la pots reparar gratuïtament i pots aprendre a cosir?

Pots trobar la ubicació de botigues de segona mà, de moda sostenible i punts on reparar la roba al Mapa Barcelona + Sostenible. Consulta el teu punt més proper i, si trobes que falta algun punt, el pots mapar o venir a les rutes que es fan per ampliar punts.

A més, per trobar més informació sobre moda socialment sostenible pots consultar aquestes pàgines web:

Data i hora

7 (Dilluns) 17:00 - 10 (Dijous) 20:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana