abril, 2020

20abr - 24Tot el diaSANT JORDI A CASAEt recomanem lectures en línia i gratuïtes!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Exposicions

Detalls

Seguim a casa i, no obstant això, arriba la setmana de Sant Jordi! I encara que sigui difícil aconseguir llibres nous, no hi ha excusa per no llegir! Al llarg de la setmana compartirem a les xarxes llibres que ens han recomanat les biblioteques Vila de Gràcia, Jaume Fuster i Vallcarca-Penitents.

Aquestes recomanacions són tant de llibres de ficció com de no-ficció i es troben disponibles en línia i de forma gratuïta a través de la plataforma eBiblio. A més, també hi ha disponibles algunes de les lectures obligatòries a l’ESO i batxillerat que també aprofitarem per anunciar.

Clica al botó per consultar els llistat i els enllaços de cada llibre!

Lectures recomanades

 

Lectures de batxillerat

 

A més, també us explicarem quins llibres ens agraden a l’equip de La Fontana i cada dia, algú de nosaltres en recomanarà un!

Com funciona eBiblio?

És fàcil d’utilitzar! Només cal descarregar l’aplicació per Android o IOS i es pot llegir per tauleta. També hi ha la possibilitat de baixar-ho per llibre electrònic i ordinador portàtil però en aquest cas, cal tenir l’Adobe Digital Editions (Clica aqui per descarregar-lo).

A l’hora de la validació dels usuaris només cal posar el número de carnet que comença amb un 22nnnnnn
i després afegir com a password la data de naixement en el següent format DDMMAAAA.

Si no tens carnet o no el tens a mà, de manera exclusiva durant el confinament pots fer un carnet amb data de caducitat de tres mesos que et servirà per accedir a la plataforma. Clica aquí per fer el carnet!

Si vols ampliar informació sobre aquesta plataforma de lectura en línia, clica aquí!

 

Data i hora

20 (Dilluns) - 24 (Divendres)

Organitzador

Espai Jove La Fontana, Biblioteca Jaume Fuster, Biblioteca Vila de Gràcia i Biblioteca Vallcarca-Penitents.