maig, 2018

17mai18:00- 20:00PRESENTACIÓ DEL CATÀLEG I DISC DEL DMJ18:00 - 20:00 Tipus d'activitat:Espectacles,Xerrades/Tallers

Detalls

El Districte Musical Jove (DMJ) fa passos endavant any rere any i ara suma un catàleg i un disc de les bandes emergents de Gràcia a les iniciatives per recolzar els i les joves músics dels nostres barris! El concurs de bandes del Districte -organitzat conjuntament entre l’Espai Jove La Fontana, el Casal de Joves del Coll i els Locals d’Assaig de La Sedeta– va arribar a la 6a edició el passat mes de novembre i al llarg d’aquesta primavera s’estan descobrint els fruits del circuit que genera més enllà del concurs.

Catàleg i disc de les bandes del DMJ i emergents de Gràcia

Entre les iniciatives per recolzar a les bandes que comencen el seu camí musical als barris de Gràcia hi ha un catàleg que agrupa tots els grups que han participat en les darreres tres edicions a més d’altres grups vinculats als equipaments organitzadors. Aquest catàleg servirà de carta de presentació dels grups emergents graciencs a entitats, espais i sales diverses que organitzen concerts al Districte i a altres indrets de Barcelona. A més, les maquetes sorgides dels premis del concurs, també s’agrupen en un disc que permetrà escoltar aquestes bandes tan físicament com a través d’internet.

A la presentació hi seran els tres equipaments organitzadors així com Lluïsos de Gràcia amb qui enguany s’ha iniciat una col·laboració per trobar punts en comú amb el concurs de bandes que organitza l’entitat: el DescoNNecta.

Tot plegat es farà públic el proper dijous 17 de maig a les 18h a La Fontana.

I… també hi haurà actuacions en acústic!!!

Data i hora

(Dijous) 18:00 - 20:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana