setembre, 2020

7set - 30Tot el diaCom funcionem?Activitat presencial: què sí i que no?(Tot el dia)

Detalls

  • Els tallers, assessories i altres activitats de caràcter socioeducatiu així com espectacles, concerts i altres esdeveniments culturals es mantenen, sempre seguint les mesures sanitàries i de limitació d’aforament.
  • El lloguer i cessió d’espais queda restringit temporalment a causa de les mesures de contenció de la COVID-19, segons la normativa vigent. 

Les diferents tipologies d’activitats que realitzem a l’Espai Jove La Fontana s’han vist afectades per les mesures de contenció de la COVID-19 publicades al DOGC el dimarts 20 d’octubre de 2020 que afecten a Centres Cívics i equipaments similars.

En aquest sentit, es mantenen totes les activitats, programes i atencions de caràcter socioeducatiu i de suport juvenil. En el nostre cas, aquesta normativa es tradueix en què es manté la presencualitat dels tallers trimestrals, els tallers i les atencions personalitzades de l’Aquí T’Escoltem, les assessories i atencions del Punt infoJOVE de Gràcia, el programa Joves Jo+ de Barcelona Activa i les atencions del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ). 

En tots els casos, les activitats segueixen mantenint la inscripció o sol·licitud de cita prèvia i les mesures sanitàries i de limitació de l’aforament. Per a conèixer els detalls de cada servei en concret, podeu contactar directament amb el servei a través de les seves vies corresponents.

L’altra tipologia d’activitats que també manté la presencialitat és l’àmbit cultural segons els protocòls vigents tant de mesures sanitàries com de limitació d’aforament i inscripció prèvia. Per tant, els espectacles d’arts escèniques i concerts programats no es veuen afectats i sí que es cancel·len les altres jornades i actes com fires, mercats o similars.

El lloguer i cessió d’espais a entitats i col·lectius queda restringit temporalment amb excepcions a aquelles de caràcter socioeducatiu i de l’àmbit de l’educació en el lleure, com és el cas dels caus i esplais que habitualment fan ús de l’equipament. És per a això que el formulari de lloguer i cessió d’espais del web segueix actiu tot i que, més enllà de la disponibilitat de les sales, la tipologia d’activitat pot ser un motiu per no poder acollir les demandes.

Totes aquestes dinàmiques de funcionament de l’equipament estan en constant actualització en funció de les informacions, normatives i mesures que ens arriben. Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

L’horari d’obertura és de 10 a 15 h i de 17 a 22:30 h de dilluns a divendres i els dissabtes de 10 a 14 h. Més enllà de l’activitat presencial seguim oferint activitat i la resta de serveis a través de les nostres xarxes socials i correu-e! 

Si teniu qualsevol dubte o necessitat, ens podeu contactar per telèfon, correu-e o xarxes.

Data i hora

7 (Dilluns) - 30 (Dimecres)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontama