setembre, 2020

7set - 30Tot el diaOBRIM LES PORTES EL DILLUNS 7!(Tot el dia)

Detalls

  • Tornem! El dilluns 7 de setembre obrim les portes del castell de La Fontana per inaugurar un nou curs! Encara no obrirem els caps de setmana però recuperem els matins entre setmana.
  • Totes les activitats i atencions presencials seran amb inscripció prèvia i amb restriccions d’aforament amb motiu de les mesures de prevenció de la COVID-19.

Els serveis ubicats a l’equipament i gestionats pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB, Espai Jove La Fontana, CRAJ i Punt infoJOVE Gràcia) recuperem l’activitat presencial després de l’estiu i els mesos de confinament. Les activitats i serveis s’adapten a les mesures sanitàries vigents en cada moment i és per això que hem hagut de reduir el volum de propostes i el nombre de sales disponibles, hem establert protocols per a la realització de cada activitat i criteris de prioritats a l’hora de decidir allò que ja podem reprendre i allò que encarà haurà d’esperar. 

En aquest sentit, actualment totes les activitats que es desenvolupin a l’Espai Jove La Fontana són amb inscripció prèvia a través dels formularis que es poden trobar a l’apartat corresponent a cadascuna al web. Per als accessos puntuals fora de les activitats, el trobaràs aquí! A més, l’aforament a les activitats a l’interior de l’equipament es limita a un nombre màxim de 10 persones. 

L’horari d’obertura és de 10 a 15 h i de 17 a 22:30 h de dilluns a divendres. Els caps de setmana, provisionalment, encara no obrim.

La sol·licitud d’espais per part d’entitats i col·lectius s’ha reobert i progressivament anirem acollint activitats externes, sempre que sigui possible i en funció de la situació del moment i de l’encaix horari amb les activitats pròpies de l’equipament per tal de poder mantenir les mesures de neteja dels espais. Tanmateix, en la mesura del possible procurarem reprogramar les activitats que s’han cancel·lat al llarg dels darrers mesos abans de començar a acollir noves activitats. Els bucs d’assaig encara estan tancats per la dificultat de poder garantir totes aquestes mesures.

Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

Més enllà de l’activitat presencial seguim oferint activitat i la resta de serveis a través de les nostres xarxes socials i correu-e! 

Si teniu qualsevol dubte o necessitat, ens podeu contactar per telèfon, correu-e o xarxes.

Data i hora

7 (Dilluns) - 30 (Dimecres)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontama