octubre, 2019

1oct - 31Tot el diaMÚSICA | INSCRIPCIONS AL DMJ!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles,Altres activitats

Detalls

El DMJ ja arriba a la 8a edició! Si tens un grup de música, fins a 29 anys i relació amb Gràcia… Aquí t’esperem!! INSCRIPCIONS OBERTES fins al 31 d’octubre del 2019!

 

Què és el DMJ?

El Districte Musical Jove (DMJ) és un programa de treball conjunt entre els equips de dinamització del Casal de Joves del Coll, la coordinadora de bucs d’assaig del Centre Cívic La Sedeta i l’Espai Jove La Fontana que pretén promoure i donar suport a la creació musical entre el jovent de Gràcia. Aquest projecte de col·laboració mútua te com objectiu potenciar i fomentar la consolidació de grups musicals joves i coordinar el cens de bandes del barri per tal de ampliar els recursos existents i dinamitzar la vida cultural del territori. Per aconseguir-ho, el programa DMJ agafa forma de concurs amb premis de recolzament a l’activitat musical, punt de trobada entre bandes i espais musicals i disc i catàleg de difusió conjunta.

 

Quins premis hi ha?

Els tres grups que arribin al concert final rebran diferents premis de suport a la seva activitat musical en forma de material musical, concerts remunerats a sales d’equipaments de Barcelona, 8 hores gratuïtes de buc d’assaig, gravació d’una cançó en estudi i també formacions de sonorització i producció de directe i posada en escena amb un/a professional.

 

Quan serà?

Les dates d’enguany seran:

1a semifinal el divendres 15 de novembre al Coll.
2a semifinal el dissabte 16 de novembre a La Sedeta.
Concert final el divendres 29 de novembre a La Fontana.

 

CONSULTA AQUÍ LES BASES i inscriu-te en aquest formulari! i descarrega’t i omple l’autorització de menors d’edat en cas que ho siguis!

Data i hora

1 (Dimarts) - 31 (Dijous)

Organitzador

Espai Jove La Fontana, Casal de Joves del Coll i Coordinadora de bucs d’assaig del Centre Cívic La Sedeta "Sedeta Rock"