novembre, 2019

29nov21:00- 0:00MÚSICA | FESTIVAL DMJ21:00 - 0:00 Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

El DMJ ja arriba al concert final de la 8a edició! Després de dues nits magnifiques de música i bon ambient al Coll i a La Sedeta, ja tenim els noms de les bandes que actuaran al concert final a La Fontana el divendres 29 de novembre a partir de les 21h. Per una banda, les dues bandes seleccionades pel jurat són Baixa Permanent i Cleanstring i, per altra banda, la votació popular ha reservat una plaça a Hideout. Totes les bandes finalistes tindran els mateixos premis a banda de la formació. Vine a gaudir i descobrir la música jove de Gràcia!

QUÈ ÉS EL DMJ?

El Districte Musical Jove (DMJ) és un programa de treball conjunt entre els equips de dinamització del Casal de Joves del Coll, la coordinadora de bucs d’assaig del Centre Cívic La Sedeta i l’Espai Jove La Fontana que pretén promoure i donar suport a la creació musical entre el jovent de Gràcia. Aquest projecte de col·laboració mútua te com objectiu potenciar i fomentar la consolidació de grups musicals joves i coordinar el cens de bandes del barri per tal de ampliar els recursos existents i dinamitzar la vida cultural del territori. Per aconseguir-ho, el programa DMJ agafa forma de concurs amb premis de recolzament a l’activitat musical, punt de trobada entre bandes i espais musicals i disc i catàleg de difusió conjunta.

 

Quins premis hi ha?

Els tres grups que arribin al concert final rebran diferents premis de suport a la seva activitat musical en forma de material musicalconcerts remunerats a sales d’equipaments de Barcelona, 8 hores gratuïtes de buc d’assaig, gravació d’una cançó en estudi i també formacions de sonorització i producció de directe i posada en escena amb un/a professional.

 

les dates i els concerts

1a semifinal el divendres 15 de novembre al Coll amb  Baixa Permanent, El Batalla i Som Lilith
2a semifinal el dissabte 16 de novembre a La Sedeta amb Hideout, Cleanstring i Open Mouth.
Concert final el divendres 29 de novembre a La Fontana amb els finalistes Baixa Permanent, Hideout i Cleanstring. 

Data i hora

(Divendres) 21:00 - 0:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Casal de Joves del Coll, SedetaRock i Espai Jove La Fontana.