juliol, 2020

9jul - 16Tot el diaMÚSICA | CANTAUTORES...... A la finestra!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

Concerts els dijous de juny i juliol!

Amb el bon temps tornem amb el cicle musical “Cantautores a la plaça  finestra”! Enguany ens hem adaptat a les circumstàncies i ens hem trobat a instagram però… JA PODEM TORNAR A LA PLAÇA! Aquest dijous 9 de juliol, el concert d’Emma Jones ja serà presencial i també l’emetrem per instagram.   

L’aforament és limitat i és per això que, tot i que l’entrada és gratuïta, cal reservar plaça en aquest formulari. Pots llegir aquí el llistat de possibles simptomatologies de la covid-19. 


Cada dijous de juny i juliol a les 19h connectarem amb una cantautora que ens oferirà una estona de música i també aprofitarem per conversar-hi i conèixer millor la seva proposta artística. A mesura que anem rebent noves informacions de les institucions pertinents, valorarem traslladar la proposta al seu lloc original: La plaça.

Aquí teniu el cartell!

Moltes gràcies a tantes artistes que ens heu enviat la vostra proposta! Malauradament no podem donar cabuda a totes i hem hagut de prioritzar. Les podeu seguir a totes a instagram!

La música del vídeo és “Descalços” de @marialablanco 💔

Us hi esperem!

 

Laura Soler (Alison Darwin)

Hem estrenat el cicle de concerts de cantautores joves de Gràcia i Barcelona! La Laura Soler ens explica les seves guitarres, el seu camí fet amb la veu i la música i ens regala unes delicioses versions acústiques de la banda Alison Darwin.

Kâiros

Segon concert del cicle de cantautores joves de Gràcia i Barcelona! La Iona s’estrena sota el nom de Kâiros amb nosaltres i ens presenta els altres tingladus on està ficada: Des del reggae i el soul de @soulvibration_  fins a l’experimentació amb l’autotune en un projecte encara en construcció!

Patricia Atzur

Tercer concert del cicle de cantautores joves de Gràcia i Barcelona! La Patricia Atzur es va formar a Londres en música moderna i tocant per tot arreu i, de tornada a Barcelona, segueix component cançons i ensenyant-les tant en format solista a veu i guitarra com amb banda. Cançons folk i melodies dolces per a l’ànima! Seguiu-la a @patriciaatzur.

Alérgicas al polen

Quart concert del cicle por todo lo alto ‼️ Aquesta vegada ens colem al pati de fins a sis músics que juntes formen aquesta banda de cantautores amb marxa! Un projecte autogestionat en clau feminista des de la Vila de Gràcia. Celebrem haver pogut acollir el primer concert de les @alergicas_alpolen i vibrar amb els seus ritmes alegres i rumberos!

Marta Ro

Cinquè concert del cicle! En aquest cas presentem la Marta Ro en el seu primer concert! De petita bufava la flauta travessera i d’adolescent va connectar amb la guitarra i les cançons en companyia a l’esplai. Per a la Marta, la música és una afició i una forma de canalitzar les coses que li passen per tal de compartir-les amb la seva gent. La podeu trobar a instagram a @laprincesadelpesoll.

Emma Jones

Hem tornat a la plaça!! El penúltim concert del cicle ha pogut aterrar per fi a la plaça després de l’aventura per Instagram. Coneixíem l’Emma com a cantant d’ @istari.music en el seu pas metalero pel #DMJGràcia i aquesta vegada, acompanyada de la guitarra i els corus d’en Ferry, ens ha portat el seu projecte personal ple de temes propis sense abandonar l’esperit rockeru. La podeu seguir a instagram @emmajones.music

 

Data i hora

9 (Dijous) - 16 (Dijous)

Organitzador

EJLF