juliol, 2020

9jul - 16Tot el diaMÚSICA | CANTAUTORES...... A la finestra!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

Concerts els dijous de juny i juliol!

Amb el bon temps tornem amb el cicle musical “Cantautores a la plaça  finestra”! Enguany ens hem adaptat a les circumstàncies i ens hem trobat a instagram però… JA PODEM TORNAR A LA PLAÇA! Aquest dijous 9 de juliol, el concert d’Emma Jones ja serà presencial i també l’emetrem per instagram.   

L’aforament és limitat i és per això que, tot i que l’entrada és gratuïta, cal reservar plaça en aquest formulari. Pots llegir aquí el llistat de possibles simptomatologies de la covid-19. 


Cada dijous de juny i juliol a les 19h connectarem amb una cantautora que ens oferirà una estona de música i també aprofitarem per conversar-hi i conèixer millor la seva proposta artística. A mesura que anem rebent noves informacions de les institucions pertinents, valorarem traslladar la proposta al seu lloc original: La plaça.

Aquí teniu el cartell!

Moltes gràcies a tantes artistes que ens heu enviat la vostra proposta! Malauradament no podem donar cabuda a totes i hem hagut de prioritzar. Les podeu seguir a totes a instagram!

La música del vídeo és “Descalços” de @marialablanco 💔

Us hi esperem!

 

Laura Soler (Alison Darwin)

Hem estrenat el cicle de concerts de cantautores joves de Gràcia i Barcelona! La Laura Soler ens explica les seves guitarres, el seu camí fet amb la veu i la música i ens regala unes delicioses versions acústiques de la banda Alison Darwin.

Kâiros

Segon concert del cicle de cantautores joves de Gràcia i Barcelona! La Iona s’estrena sota el nom de Kâiros amb nosaltres i ens presenta els altres tingladus on està ficada: Des del reggae i el soul de @soulvibration_  fins a l’experimentació amb l’autotune en un projecte encara en construcció!

Data i hora

9 (Dijous) - 16 (Dijous)

Organitzador

EJLF