desembre, 2020

12des11:00- 19:00MOSTR'ARTfira d11:00 - 19:00 Tipus d'activitat:Exposicions,Xerrades/Tallers

Detalls

La segona edició de la Fira d’Art i Artesania MOSTR’ART omplirà la plaça de La Fontana amb una vintena d’artistes joves que mostraran les seves creacions artístiques i artesanals: Fotografia, dibuix, cosplay, disseny, joieria i collage. La jornada s’allargarà tot el dissabte 12 de desembre, al matí d’11 a 14 h i a la tarda de 16 a 19 h, per venir a passejar i mirar, remenar i comprar creacions amb preus fins als 50 euros.

A més, Camila Lozano oferirà un taller gratuït de diferents tècniques i recursos per brodar samarretes al matí i el col·lectiu de punxadiscos Wake Up Jamaica! @wake_up_jamaica.bcn amenitzarà la tarda amb la seva selecció musical a partir de les 17 h.

La Fira MOSTR’ART té la finalitat d’oferir un espai de difusió i promoció de les joves creadores i de facilitar l’accés del públic en general al món de l’art i el disseny. L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia en aquest formulari per tal de garantir les mesures d’aforament per la COVID-19.

Inscriu-te al taller de brodat!

Camila Lozano @marica.mila és una artista de Bogotà el treball de la qual abasta des de la il·lustració fins al brodat, la serigrafia i els tatuatges. El taller té com a objectiu brodar el teu propi disseny en una samarreta que portis de casa. S’ensenyarà com traspassar un dibuix o disseny al suport tèxtil i algunes tècniques bàsiques de puntades de brodat.

El taller es realitzarà en dos torns per mantenir l’aforament permès. Inscriu-te gratuïtament en aquest formulari

Quines propostes podràs veure?

Data i hora

(Dissabte) 11:00 - 19:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontama