maig, 2020

13mai - 24junTot el diaMASTERCLASSES EN LÍNIA(Tot el dia) Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers

Detalls

Vols fer un gravat amb un bric? T’has plantejat aprendre una cançó amb la guitarra? Vols practicar exercicis bàsics per fer ioga? O passos de ball? Arriben les masterclasses a La Fontana! Cada dimecres a través d’instagram i youtube et portem un tast d’alguna disciplina diferent cada setmana!

 

Dimecres 13/05

“DUN DUN” tutorial K-POP amb Luv Crew Covers. Les companyes de @luvcrew_covers s’han gravat a casa per compartir la seva afició i coneixement d’aquesta cultura musical i més enllà popular a Corea i que ja s’ha extès arreu! Elles fan molta vida a La Fontana tant en el taller quinzenal, assaigs i altres grans esdeveniments i no s’han volgut aturar! Aquí el resultat! Les podeu seguir a instagram i youtube.

 

Dimecres 20/05

“Notes i acords” descobreix la guitarra amb Gabriele Cortinovis. Treu la pols i afina les cordes a la guitarra de l’altell que arriba el nostre tallerista master and comander de la guitarra! Per començar a entendre com funciona aquest instrument i practicar alguns acords bàsics a partir de “Redemption song” de Bob Marley! En Gabriele ja fa anys que imparteix el taller de guitarra a Fontana i el podeu seguir en diferents projectes entre els quals destaca @rayuela_music! Descobriu-lo!

Dimecres 27/05

“Dansa exploració” sessió amb María Mendoza de “Rius en Moviment”Agafa una taronja, prepara un got d’aigua i deixa’t portar per la María! En aquesta sessió ens convida a explorar el nostre cos i el nostre moviment des de la llibertat i la intuïció, sense exigències. El moviment és un canal per alliberar tensions, concentrar-nos millor en el present, regular la respiració i portar el cos a un estat de major benestar! Aquí un tastet!

Data i hora

Maig 13 (Dimecres) - Juny 24 (Dimecres)

Organitzador

EJLF