maig, 2020

13mai - 22julTot el diaMASTERCLASSES EN LÍNIA(Tot el dia) Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers

Detalls

Vols fer un gravat amb un bric? T’has plantejat aprendre una cançó amb la guitarra? Vols practicar exercicis bàsics per fer ioga? O passos de ball? Arriben les masterclasses a La Fontana! Cada dimecres a través d’instagram i youtube et portem un tast d’alguna disciplina diferent cada setmana!

 

Dimecres 13/05

“DUN DUN” tutorial K-POP amb Luv Crew Covers. Les companyes de @luvcrew_covers s’han gravat a casa per compartir la seva afició i coneixement d’aquesta cultura musical i més enllà popular a Corea i que ja s’ha extès arreu! Elles fan molta vida a La Fontana tant en el taller quinzenal, assaigs i altres grans esdeveniments i no s’han volgut aturar! Aquí el resultat! Les podeu seguir a instagram i youtube.

 

Dimecres 20/05

“Notes i acords” descobreix la guitarra amb Gabriele Cortinovis. Treu la pols i afina les cordes a la guitarra de l’altell que arriba el nostre tallerista master and comander de la guitarra! Per començar a entendre com funciona aquest instrument i practicar alguns acords bàsics a partir de “Redemption song” de Bob Marley! En Gabriele ja fa anys que imparteix el taller de guitarra a Fontana i el podeu seguir en diferents projectes entre els quals destaca @rayuela_music! Descobriu-lo!

Dimecres 27/05

“Dansa exploració” sessió amb María Mendoza de “Rius en Moviment”Agafa una taronja, prepara un got d’aigua i deixa’t portar per la María! En aquesta sessió ens convida a explorar el nostre cos i el nostre moviment des de la llibertat i la intuïció, sense exigències. El moviment és un canal per alliberar tensions, concentrar-nos millor en el present, regular la respiració i portar el cos a un estat de major benestar! Aquí un tastet!

Dimecres 10/06

“Iniciació a Haitha Vinyasa” ioga amb @nairatagaliyogaCinquena entrega de les masterclasses! Prepara un espai a terra, apaga tots els sons del teu voltant, respira a fons i… ioga!

Dimecres 17/06

 “Artteràpia” ART amb @paulacg.art. La Paula ens va parlar del seu projecte final de carrera de Belles Arts a l’#EntreCavallets cap.2 i avui comparteix el seu procés. A partir de les emocions i experiències que ens ha generat el confinament: Buida, experimenta i crea. No importa la tècnica, sinó el concepte.

Dimecres 01/07

 “Tints naturals” ART amb @agnesdeneon i @ocloya Amb pellofes de ceba crea el taronja; amb el pinyol d’un alvocat, el vermell i, amb mongetes negres, descobreix el blau! Tant si vols donar un aire nou a la teva roba com si vols tenyir teles noves, l’Agnès i la Loana t’expliquen en passos molt senzills com aconseguir colors a partir de matèries primeres naturals. Això només és un tastet… Investiga i experimenta per trobar més colors! Seguiu-les a instagram!

Dimecres 08/07

 “Fanzine” ART amb @latoxicafanzine. Vuitena entrega de les masterclasses! Què és un fanzine? Comencem per aquí! La Tóxica ens acosta a aquest món de fans que plasmen les seves aficions, opinions, experiències i gustos en revistes fetes a mà!

Dimecres 15/07

“Testos amb restes de cafè” ART I SOSTENIBILITAT amb @agnesdeneon @creativefoodcycles i Mohamad Elatab. Novena entrega de les masterclasses! Et lleves i fas un cafè? T’agraden les plantes? Vols unir els dos gustos? No et proposem fer infusions de les teves plantes del balcó sinó aprofitar les restes del cafè per plantar-les!

Data i hora

Maig 13 (Dimecres) - Juliol 22 (Dimecres)

Organitzador

EJLF