juliol, 2018

1jul - 9setTot el diaL'ESTIU ES VIU! REPTE FOTOGRÀFIC D'AQUEST ESTIU!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

L’estiu es viu. Cadascú té la seva manera, els seus costums, la seva mirada, els seus llocs i activitats  predilectes i, alhora, novetats que canvia cada any. Volem conèixer com vius l’estiu i compartir-ho! #LEstiuEsViu!

A partir del 15 de juliol et convidem a explicar-nos com vius l’estiu!  Quinzenalment farem una crida a les xarxes socials entorn a una temàtica concreta: espais, activitats, costums, maneres, recursos… i et convidarem a documentar-ho! Així doncs, seran 3 crides al llarg de l’estiu (15 de juliol, 1 d’agost i 15 d’agost) i deixarem uns dies més de marge, fins al 9 de setembre, perquè els despistats i despistades pengin les seves publicacions!

S’acceptaran fotografies, vídeos de màxim 30 segons i gifs que capturin la teva mirada entorn a la temàtica sota l’etiqueta #LEstiuEsViu amb cita al perfil de l’Espai Jove La Fontana de la xarxa social que escullis: facebook, twitter o instagram.

Al final de l’estiu, recollirem la suma de publicacions amb la col·lecció particular de cada participant i en farem una exposició que penjarem a les parets de l’Espai Jove La Fontana. A més, les persones que hagin participat al conjunt de les 3 crides, optaran a dos premis: un del jurat i un per sorteig.  El premi del concurs per jurat serà un escape room. El premi del sorteig serà un kit de platja. 

Es valoraran especialment aquelles publicacions que aportin una mirada crítica a la temàtica de cada crida.

T’hi apuntes?

CONSULTA LES BASES AQUÍ!

 

 

15 de juliol: 1a CRIDA! Com fas front a la calor? #LEstiuEsViu

banner_web_1a_crida

 

Data i hora

Juliol 1 (Diumenge) - Setembre 9 (Diumenge)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana