abril, 2018

23abr - 3maiabr 230:00mai 3LA FONTANA ESTILOGRÀFICA: Cicle jordi per Sant Jove (o a l'inrevés).(abril 23) 0:00 - (maig 3) 0:00 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

No saps quin llibre regalaràs? I el que voldries demanar? Doncs segueix pensant, perquè no tenim la resposta. El que sí que tenim és un cicle de tallers i recitals per fer de la setmana de Sant Jordi un espai de creació per a joves!

“LA FONTANA ESTILOGRÀFICA: Cicle jordi per Sant Jove (o a l’inrevés)” inclou taller d’escriptura amb els vells i bells coneguts El Bigoti de Nietzsche -reunits i retrobats per l’ocasió-, taller de memes feministes, de creació corporal, un tastet de llengua de signes catalana i una tarda de cantautors i cantautores per delectar-te l’oïda!

Tots aquests tallers i activitats són totalment gratuïtes! Si vols participar-hi, només cal que t’hi inscriguis a través d’aquest formulari i escollir els tallers que vulguis fer.

 

Com un sopar de traje, en versió literatura: porta el teu text! Cada ració al voltant d’una pagina, si no, no ens ho podrem acabar.

 

  • Taller de llengua de signes catalana amb l’Associació APSO.  24 i 26 d’abril a les 17:30h.

Fes-ne un tastet en sessions de 3 hores amb professionals de la matèria.

 

  • Taller “Sense pretensions poètiques” amb marina_eg.  25 i 26 d’abril a les 18h.

Experimenta amb la poesia la potència creativa dels cossos i les ombres. La proposta vol apropar una concepció de la poesia que va més enllà del domini del llenguatge verbal per entendre-la com una possibilitat més de relació, acció, reflexió i contemplació, és a dir, com una possibilitat de viure. Porta mòbil o similar amb llanterna i càmera i un poema breu (escrit per tu o algun altre que t’agradi!)

 

  • Taller de memes feministes amb Ana Burgos de memes feministes.  3 de maig a les 18h.

Estratègies ciberfeministes per l’enderrocament del patriarcat.

 

  • Tarda de cantautors i cantautores amb Nunnoi, Sammy i Maria Fàbregas. 27 d’abril a les 18h.

Gaudeix d’una tarda primaveral de divendres amb la música d’autor/a.

 

formulari

(Si tens algun problema, escriu a espaijove@lafontana.org)

 

Pots descarregar el cartell per imprimir i per web si vols ajudar-nos a difondre el cicle i aquí tens l’esdeveniment de facebook. Gràcies!

Data i hora

Abril 23 (Dilluns) 0:00 - Maig 3 (Dijous) 0:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana