juny, 2019

1jun12:30- 20:00JORNADES PER LA SOSTENIBILITAT12:30 - 20:00 Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers

Detalls

La nostra generació té un repte del qual depèn la supervivència de les properes: salvar el planeta. No canviarem les coses en un cap de setmana però sí que en podrem aprendre moltes per seguir creant alternatives! El dissabte 1 de juny, al llarg de tot el dia, La Fontana et presenta les “Jornades per la sostenibilitat”! Tallers, xerrades i molts projectes per descobrir!

La sostenibilitat és una qüestió que ens ha de preocupar a totes i tots, però moviments com #FridaysForFuture demostren que som les joves qui hem pres el bou per les banyes. Sense oblidar que cal responsabilitzar els Estats i les empreses, el canvi pot començar amb petites accions. Per això, els diferents serveis i equipament gestionats pel Consell de la Joventut de Barcelona –CJB (Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils – CRAJ, el Punt InfoJOVE Gràcia – PIJ, i l’Espai Jove la Fontana) volem animar-vos a participar un any més de les nostres Jornades per la Sostenibilitat!

El dissabte 1 de juny, l’Espai Jove La Fontana es convertirà en un autèntic espai verd amb propostes senzilles i pràctiques que ens aproparan una mica més a l’objectiu de revertir l’impacte de l’ésser humà al planeta. Un munt de tallers i activitats per omplir la nostra vida d’idees responsables i  pràctiques d’estalvi, reaprofitament, reutilització i reducció dels residus i l’energia.

Programació:

 • 12:30h Xerrada: “Reptes de la joventut per salvar el planeta” amb la participació de:
 • 14:00h Dinar de reaprofitament
 • 15:00h a 18:30h Jocs de fusta
 • 16:00h a 18:30h Tallers:
  · Taller d’instruments reciclats
  · Taller de reparació de tendes de campanya
  · Taller de compreses de tela
  · Taller d’autoreparació de bicicletes
  · Taller Zero Waste: Aprenem a fer sabó
 • 18:30h Presentació guia sos campaments

Totes les activitats són gratuïtes, però ALS TALLERS CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA en aquest enllaç!

 

Data i hora

(Dissabte) 12:30 - 20:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana (EJLF), Punt infoJOVE de Gràcia (PIJ), Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) i Consell de la Joventut de Barcelona (CJB)