gener, 2018

1gen - 1mar0:00mar 1- 0:00INSCRIPCIONS DEL BROT 2018 EN MARXA!(gener 1) 0:00 - (març 1) 0:00 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Brot: El festival de música del jovent de Barcelona

El festival de bandes novelles de Barcelona impulsat pel conjunt d’espais i casals de joves de la ciutat ja torna a engegar màquines! Si tens una banda de música i vols fer-la més visible, inscriure’s al Brot 2018 és una bona porta per aconseguir-ho! Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran l’1 de març així que encara que tinguis setmanes de marge… no triguis en fer-ho!

Els grups que estan cridats a participar-hi són tots aquells l’edat dels quals sigui de 25 anys o menys i també hi ha la categoria Embrió pels menors de 18 anys! De totes les inscripcions, la organització fa una selecció dels participants que tocaran juntament amb altres grups als diferents espais o casals de la ciutat. De cadascun d’aquests concerts, un jurat expert selecciona una banda que participarà amb la resta de seleccionades al concert final del 5 de maig en el cas de les bandes de categoria Brot. Enguany, a més, estem doblement motivats perquè el concert final serà a La Fontana! El concert final de la categoria Embrió se celebrarà el dia abans al Centre Cultural Albareda.

Què, encara dubtes en inscriure’t?

Molts premis i més concerts!

Per acabar-te de convèncer, has de saber que, a més enllà de fer-te visible a programadors de molts equipaments, conèixer altres bandes i fer xarxa, hi ha molts premis! Totes les bandes finalistes, seleccionades pel jurat, rebran una ajuda de 1800€ pel Brot i 750€ per l’Embrió, respectivament, distribuïts de manera igualitària entre totes. És el primer cop que es repartirà el premi del jurat entre totes les bandes que arriben a la final amb la finalitat de donar una vessant de festival més que de concurs, brindar més oportunitats a més bandes, facilitats a tothom i potenciar la fraternitat i teixir xarxa més que potenciar la competitivitat.

També hi ha premis de 300€ pel Brot i 150€ per l’Embrió de premi del públic, 6 hores gratuïtes de bucs d’assaig per a cada banda i la gravació en vídeo d’una de les cançons interpretades a la final! A més, els grups finalistes també tenen concerts futurs en espais musicals de Barcelona com la Lali Jove, La Mercè o el Primavera als Barris.

Un cop més, el nostre objectiu és donar impuls a nous talents emergents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer. Per aquest motiu, es tindrà en compte que els grups tinguin components residents a Barcelona.

Pots consultar les bases en aquest enllaç, inscriure’t aquí i seguir les novetats del concurs al facebook, web i amb el hashtag #Brot2018 a les xarxes socials!

 

 

 

Data i hora

Gener 1 (Dilluns) 0:00 - Març 1 (Dijous) 0:00