febrer, 2020

INSCRIPCIONS AL FESTIVAL BROT 2020Festival de Música Jove de BarcelonaMonth Long Event (febrer) Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

L’onada musical arriba un altre cop amb força! El Festival Brot arriba a la 10a edició per tornar a omplir els equipaments juvenils de Barcelona amb la música de les bandes i artistes emergents! Totes les propostes musicals amb membres fins als 29 anys tenen cabuda en aquest festival que, en format concurs, pretén donar impulsar els nous talents emergents de la ciutat. El festival se celebrarà al maig i les inscripcions estan obertes fins a l’1 de març. 

Consulta les bases i inscriu-te aquí!

El Brot és, a més, un projecte que promou també la incorporació de les joves propostes al circuit d’equipaments juvenils i musicals de la ciutat: Centres que ofereixen recursos per a la creació musical, disposen de bucs d’assaig, d’estudis de gravació i produeixen una activitat i una programació musical de qualitat. Vol treballar per a la difusió de les bandes seleccionades, mitjançant els màxims mitjans de promoció i potenciant, d’aquesta manera, la música en viu.

 

Data i hora

Month Long Event (febrer)

Localització

Espai Jove La Fontana i equipaments juvenils de Barcelona.

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana i equipaments juvenils de Barcelona.