setembre, 2016

25set - 21octset 250:00oct 21Inscripcions al DMJ, concurs de grups de Gràcia(setembre 25) 0:00 - (octubre 21) 0:00 Tipus d'activitat:Espectacles,Altres activitats

Detalls

Amb el nou curs arriba altre cop el DMJ!

Si tens un grup i els membres teniu fins a 29 anys aquesta és una molt bona oportunitat per a donar-vos a conèixer com a banda i tocar a diferents llocs de Barcelona. Llegiu atentament les bases del concurs adjuntes i animeu-vos a participar i a conèixer altres grups de joves músics. No ho rumieu gaire i ompliu el formulari! Teniu temps del 30 de setembre al 21 d’octubre de 2016.

La 5a edició del Districte Musical Jove se celebrarà aquesta tardor amb la organització conjunta de l’Espai Jove La Fontana, el Casal de Joves del Coll i els Locals d’Assaig del Centre Cívic La Sedeta. El concurs no es limita als grups que assagen en aquests equipaments però sí que es requereix una vinculació amb el districte per a poder participar-hi.

COM FUNCIONA?

El concurs consta de dos concerts eliminatoris, el dissabte 11 de novembre al Casal de Joves del Coll i el 12 de novembre a La Sedeta, i una final que serà el divendres 25 de novembre a l’Espai Jove La Fontana. Els participants de la final seran escollits per un jurat i també amb la participació del públic assistent.

A més de poder tocar en els diferents equipaments i compartir escenari amb altres bandes, hi ha diferents premis per als finalistes: hores d’assaig gratuïtes als bucs, premis econòmics, vals per a material musical i la opció de poder tocar a altres equipaments de Barcelona.

Llegiu atentament les bases i, qualsevol dubte que tingueu, podeu resoldre’l dirigint-vos a algun dels tres equipaments organitzadors.

No us ho penseu dues vegades i salteu a l’escenari!

ATENCIÓ: Si sou menors d’edat, heu de presentar també aquesta autorització signada pels vostres pares o tutors.

Inscripcions: Del 30 de setembre al 21 d’octubre a través d’aquest formulari

Descarrega’t les bases del concurs!

Data i hora

Setembre 25 (Diumenge) 0:00 - Octubre 21 (Divendres) 0:00

Organitzador

Casal de Joves del Coll, Casal de Joves de La Sedeta, Espai Jove La Fontana, Districte de Gràcia