gener, 2020

INSCRIPCIONS AL BCNVISUALSOUNDMonth Long Event (gener) Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Prepara la càmera: el Festival Barcelona VisualSound 2020 obre inscripcions! Documentals, ficcions, videoclips i curts realitzats en 24 hores. Aquestes són les obres que busca i premia el festival audiovisual de creació jove. Si l’audiovisual és el teu fort, presenta-t’hi! El festival se celebrarà del 16 al 27 de març de 2020 i la convocatòria està oberta fins al 14 de febrer. 

A prop de la majoria d’edat, el Festival Barcelona VisualSound celebra la 17a edició amb la ferma voluntat de seguir promovent i exhibint més i més creacions audiovisuals firmades per joves! La iniciativa del Departament de Joventut i els equipaments juvenils dels diferents districtes de la ciutat, s’endolla al corrent un any més, en aquesta ocasió amb el cartell vibrant i elèctric de l’artista de 24 anys Sergi Serra Merlos. 

Si tens mà gravant peces audiovisuals i vols participar en el festival, ja pots presentar les teves obres a la Secció competició (en les categories Documental, Ficció i Videoclip) i/o apuntant-te al Concurs “2 minuts en 1 dia”. Si has nascut entre l’1 de gener de 1984 i l’1 de gener de 2003, aquest festival t’espera! Pots presentar un màxim de tres obres bé siguin d’autoria individual o col·lectiva que hagin estat produïdes a partir de l’1 de gener de 2019. Llegeix les bases del Barcelona VisualSound 2020 i comença!

En el cas específic del “2 minuts en 1 dia”, les obres han de ser produïdes entre l’hora d’inici del concurs el 20 de març de 2020 i les 24 hores posteriors, segons els criteris que s’enviaran el mateix dia.

Tingues en compte que cada obra es pot presentar únicament a una de les categories o al concurs, i que:

  • Si ets menor de 18 anys has d’aportar una autorització paterna/materna o del teu tutor/a legal.
  • Si presentes l’obra a títol col·lectiu*, hauràs de presentar el document en què es nomeni un representant o apoderat únic del grup.

Ambdós documents els trobaràs al formulari d’inscripció que has d’omplir en presentar-te al festival.

* Si vols concursar amb un projecte audiovisual escolar, les bases requereixen que l’equip de producció, realització o direcció estigui integrat en un 80% mínim de joves d’entre 16 i 35 anys. Si no compliu aquest percentatge, les vostres obres no competiran, però podran ser exhibides durant les dates del certamen.

Quins premis estan en joc?

Cadascuna de les obres guanyadores en les diferents categories i en el concurs seran premiades amb:

  • Un Premi del jurat, dotat amb 1300€.
  • Un Premi del públic escollit pels i les assistents a les sessions de projecció, dotat amb 450€.

A més, en cada categoria del Festival es lliurarà un premi especial MAX20 del jurat, dotat amb 400€, que es decidirà a favor d’aquelles obres presentades pel director/a i/o el realitzador/a nascut/da a partir de l’1 de gener de 1999.

Data i hora

Month Long Event (gener)

Organitzador

Departament de Joventut i els equipaments juvenils dels diferents districtes