abril, 2018

2abr - 20abr 20:00abr 20GIMKCHALLENGE - Atreveix-te a combatre rumors i prejudicis!0:00 - 0:00 (20) Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Encara no la coneixes? Doncs prepara’t perquè durant el mes d’abril torna la Gimkchallenge a Gràcia! Es tracta d’una gimcana per a joves de 14 a 17 anys que et farà passar una estona de riures assegurats amb els teus amics alhora que descobriràs coses del teu barri que probablement desconeixes! L’any passat s’hi van apuntar més de 300 joves en el conjunt dels diferents barris de Barcelona i enguany volem repetir l’èxit i et proposem el següent repte: “Atreveix-te a combatre rumors i prejudicis!”. Proves, reptes, i festassa final el 20 d’abril: La #BigChallenge! a La Fontana!

A través de diferents reptes que haureu de superar per Gràcia, el joc us desafiarà alhora que us permetrà conèixer espais a prop de casa on podeu divertir-vos, trobar-vos amb amics i amigues, gaudir de les vostres aficions, estudiar, resoldre dubtes… A més, enguany la #GimKchallenge despertarà el vostre esperit crític i us animarà a sumar-vos a la lluita per la convivència i la cohesió social.

 

Com funcionarà la Gimkchallenge?

— En equips de tres a quatre integrants, us podreu inscriure a la #GimKchallenge a partir del 2 d’abril en aquest formulari!

— Un cop hageu realitzat la inscripció, rebreu per correu el llibret dels reptes que el vostre grup haurà de superar, on i en quin horari.

— Les proves en sí les podreu fer del 9 al 19 d’abril. Hi haurà de molts tipus: de resolució d’enigmes; d’esforç, traça i creativitat; reflexions sobre com desmuntar el racisme, la xenofòbia, i les desigualtats en el nostre entorn; de sensibilització vers la situació de les persones refugiades…

—  Quan supereu cada prova, rebreu un segell i podreu anar a fer la següent.

* Les inscripcions seguiran obertes fins al 18 d’abril, el penúltim dia de la gimcana, però és recomanable apuntar-se quan abans millor, que ja ens coneixem… 😉

 

“Festassa” de tancament: #BigChallenge!

Serà una trobada entre tots i totes les participants per arrodonir-ho tot plegat el divendres 20 d’abril a la tarda.

Ara per ara, el programa de la #BigChallenge és alt secret, però us avancem que hi haurà espectacles de música i llum, reivindicacions i audiovisuals, balls i reptes, artistes convidats… Tot i que no inclourà un Holi Fest com el de l’any passat, no desmereixerà ni una engruna el festival que es va viure llavors.

Aquells equips que aconseguiu el màxim de segells tindreu reservada una entrada exclusiva per assistir-hi. Els grups que no acabeu les proves, quedareu en llista d’espera i hi podreu accedir segons l’aforament.

Us podreu assabentar de totes les sorpreses que s’estan coent, en aquesta pàgina, a través de l’Instagram @bcn_joventut o seguint l’etiqueta #GimKchallenge.

 

Qui organitza la proposta?

La #GimKchallenge és un projecte coliderat pels Punts JIP (“Jove, Informa’t i Participa”), els Punts infoJOVE, els Punts Aquí t’escoltem! i les Sales d’estudi, amb el suport del Departament de Joventut de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Des dels 10 Districtes de la ciutat també hi col·laboren Espais joves, Casals de joves i equipaments per a adolescents com l’Espai 12@16 i l’Espai d’Adolescents Jovecardí, el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona, el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats, entitats que treballen per eradicar el racisme i la xenofòbia, el servei APC (“A Partir del Carrer”), centres cívicsbiblioteques i els serveis d’atenció SARA Jove i SAH Jove.

La iniciativa compta enguany, a més a més, amb la col·laboració de BCN Interculturalitat de l’Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona.

Data i hora

2 (Dilluns) 0:00 - 20 (Divendres) 0:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192