novembre, 2019

9nov17:00- 23:00GRÀCIA ZONA ZEROInscripcions a la Zombi Survival de Gràcia17:00 - 23:00 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Els zombis arriben a Gràcia… Podràs sobreviure a 4 hores d’apocalipsi? Arriba la 1a edició de Gràcia Zona Zero, la Zombi Survival de Gràcia! El 9 de novembre a partir de les 17 h el Parc de la Creueta del Coll serà l’escenari d’una inesperada apocalipsi zombi que farà saltar pels aires tots els plans… Podràs sobreviure? Si tens ganes d’un vespre inquietant, intens i ple de reptes, t’hi esperem!

Aquesta activitat va dirigida a joves dels 13 als 29 anys i és totalment gratuïta! Les inscripcions es faran a través d’un formulari que s’activarà a partir del 7 d’octubre per a joves fins als 18 anys i, a partir del 14, per als majors d’aquesta edat. Els grups participants seran de màxim 10 persones. 

A banda del formulari d’inscripció, també cal que ens portis les següents autoritzacions signades en funció de si ets menor o major d’edat.

INSCRIU-TE AQUÍ!

Descarrega’t la normativa!

Descarrega’t l’autorització per a menors d’edat!

Descarrega’t l’autorització per a majors d’edat!

#GraciaZonaZero #GraciaZombi

 

El projecte neix de la voluntat de proposar activitats d’oci diferents a les que s’ofereixen habitualment als joves del districte de Gràcia. Es tracta de la creació d’una zombi survival organitzada conjuntament entre tots els agents de base associativa i/o que treballen per a la promoció de l’associacionisme juvenil al territori. Els serveis i entitats implicades són l’Espai Jove La Fontana, Punt infoJOVE de Gràcia, Consell de la Joventut de Barcelona, Casal de Joves del Coll, Espai Adolescent La Sedeta, Punts JIP, APC Gràcia, Districte de Gràcia, Nòmades Teatre Crític de Gràcia, Softcombat BCN i In Media ReVs.

Comptarem amb un equip maquilladors especialitzats que faran que les zombis facin veritable por. A més, si durant el transcurs del joc les participants són atrapades per l’eix del mal i passen a ser zombis, tenen la possibilitat de caracteritzar-se com a tal per a viure l’experiència des de l’altre costat. El joc tindrà una durada de 4 hores: L’hora de trobada serà a les 17 h i després de l’explicació i l’activitat inaugural, el joc començarà a les 19 h. 

 

Què és una Zombi Survival?

És una activitat que transcorre durant una nit en la qual els participants hauran de sobreviure a una apocalipsi zombi. Però el fet de no haver estat mossegat al final de la nit no t’assegura guanyar, ja que per proclamar-te veritable supervivent hauràs de submergir-te en el guió preparat per a aquesta nit i superar una sèrie de proves i d’escenes amb actors amb l’objectiu d’anar obtenint les pistes que et portin al final del joc. Per descomptat, tot això has de fer-ho esquivant zombis corredors i evitant trobar-te en un atzucac amb una horda de morts vivents. No guanya qui més corre o la persona més enginyosa desentranyant cadascuna de les proves, guanya qui millor sap passar-ho i qui millor aconsegueix endinsar-se en el món de ficció que construïm al Parc de la Creueta del Coll.

 

Data i hora

(Dissabte) 17:00 - 23:00

Localització

Parc de la Creueta del Coll