octubre, 2018

28oct19:00- 21:00FESTIVAL CLING!19:00 - 21:00 Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

Una sala de La Fontana, 20 minuts com a màxim, un públic, una història, actors i actrius i… Riure! Aquesta és la fórmula del Festival CLING! de Microteatre d’Humor de Gràcia i ja s’acosta! En el marc del Festival Gràcia Riu! -que es duu a terme a diferents espais del districte al llarg de la tardor,- el diumenge 28 d’octubre a les 19h celebrarem la 3a edició. L’entrada és del tot GRATUÏTA però sí que cal fer reserva prèvia! Ho pots gestionar a través de whatsapp al 635 080 047.

Què hi podràs veure? La convocatòria estava oberta a qualsevol disciplina escènica que estigués vinculada d’alguna manera amb l’humor. Així, comptarem amb l’animació de la Cia. Nòmades Teatre Crític de Gràcia, ja clàssica de la casa fontanera, que ens guiaran per l’edifici per anar trobant les diferents peces que us presentem:

 

Marxes o voles?  – Cia. Prígol. 

Heu sentit, alguna vegada, que la vostra vida perd sentit? Que no acabeu de saber en quina direcció camineu? O, fins i tot, us pregunteu si realment sou feliços, sense trobar una resposta clara? Aquesta és la història de personatges comuns i quotidians que, en un determinat moment, la seva vida comença a perdre la solidesa que semblava tenir. Mitjançant converses, els personatges reflexionen sobre qui són i què volen, i decideixen si marxar o volar poden ser opcions per a la recerca dels seus somnis.

Dramatúrgia: Berta Subirats / Direcció: Eli Pujol / Intèrprets: Marco, Sanfillippo, Lucia Sanfillippo, Eduard Forroll.

 

Rapunzel (de “La Marató dels germans Grimm”)  – Joves d’abraxas del Foment Martinenc. 

Es tracta d’una visió moderna i transgressora del conte de Rapunzel, dels Germans Grimm.

Dramatúrgia: Don Zolidis / Traducció: Olga Ventura / Direcció: Laia Munuera i Olga Ventura / Intèrprets: Nahia Arnau, Ingrid Bermejo, Clara Marrugat, Mireia Serra, Júlia Torró i Nico Fernández.

 

Si vols conèixer els detalls de la resta d’activitats del Gràcia Riu! arreu del Districte, aquí tens el programa complet!

 

Data i hora

(Diumenge) 19:00 - 21:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana