octubre, 2017

22oct17:30- 21:00Festival Cling! de microteatre d'humor17:30 - 21:00 Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

Arriba la segona edició del Cling! – Microteatre d’humor el diumenge 22 d’octubre a les 17:30h de 2017 a l’Espai Jove La Fontana. Es tracta d’un festival de peces teatrals en petit format, de curta durada, per a un públic reduït, en un espai no convencional. La proposta vol oferir un recull de peces teatrals relacionades amb l’humor. L’activitat s’emmarca en el Cicle Gracia Riu organitzat al districte de Gràcia (Barcelona) en el que es realitzaran activitats diverses a diferents equipaments i espais culturals del barri.

La programació del Cling! d’enguany inclourà les peces:

  • Les coses grans. Mudança de la companyia Les Peres Teatre: En Canudas i la Martínez esperen un nen i han de fer mudança. En Canudas no vol fer-la en protesta pel seu poc protagonisme en l’embaràs i demana ajuda a tothom, però el que vol realment és comprar-se un gos, ho consulta fins i tot a la Reynés, la seva “psicòloga”. A tot això en Pep intenta preparar-se per a ser tiet i en Ferrer no sap què fer amb la seva vida, només sap que vol deixar-se pèl com el 90% dels mamífers.
  • Esponja y vértigo de la companyia KEN: Una dona du a terme rutinàriament la seva feina en una oficina com cada dia. Tot va bé, fins que tres neteafinestres apareixen i pertorven la seva tranquilitat. Quant de temps podrà aguantar els tres pallassos?
  • Plats bruts. Striptease de la companyia Les Peres TeatreEn Lopes, fart que l’àvia d’en David el prengui per una dona decideix demostrar-li el contrari fent-li un Striptease.

Per tal d’assistir al Cling! cal que recullis les teves entrades de forma gratuïta a l’Espai Jove La Fontana dissabte 21 d’octubre de 10 a 14h i de 16 a 21h, o bé el mateix diumenge a partir de els 17h. L’aforament és limitat!

Data i hora

(Diumenge) 17:30 - 21:00

Organitzador

Espai Jove La Fontana