gener, 2019

25gen - 1marTot el diaFESTIVAL BROT!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles,Altres activitats

Detalls

El Festival Brot 2019 ja és aquí!!! Enguany el festival de bandes novelles de Barcelona organitzat pels espais i casals de joves de la ciutat amb el Departament de Joventut arriba a la 9a edició que se celebrarà al mes de maig. Si tens fins a 25 anys i vols participar-hi, t’hi pots inscriure fins a l’1 de març!

Enguany el festival repeteix la suma de 3000 € en el conjunt dels premis i les dues categories: Embrió, dels 14 als 18 anys, i Brot, fins als 25. Llegeix les bases específiques i omple el formulari d’inscripció!

Premis i recolzament a la música emergent de Barcelona

El concurs comptarà amb un premi del públic, de 300 euros en el cas del Brot i de 150 euros en el de l’Embrió, i un premi del jurat, dotat de 1800 euros en la categoria Brot i de 750 euros en l’Embrió, que es repartirà de forma igualitària entre tots els grups finalistes. Així  doncs, cadascuna de les 6 bandes que arribin a la final del Brot obtindran 300 euros i 150 euros els 5 grups de l’Embrió. Amb aquesta iniciativa volem donar oportunitats a més bandes i evitar la competitivitat entre els participants.

A més a més, les propostes que arribin a la final del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la gravació i edició d’una de les cançons interpretades a la final, que també rebran els participants de l’Embrió.

Un cop més, el nostre objectiu és donar impuls a nous talents emergents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer. Per aquest motiu, es tindrà en compte que els grups tinguin components residents a Barcelona.

Així mateix, volem difondre i promoure els equipaments juvenils i musicals municipals i  esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove i emergent de la ciutat.

 

Data i hora

Gener 25 (Divendres) - Març 1 (Divendres)

Organitzador

Espais i casals de joves de Barcelona amb el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona.