octubre, 2018

4oct - 26Tot el diaEXPO: MIRADES DE JOVES REFUGIADES(Tot el dia) Tipus d'activitat:Exposicions

Detalls

From inside: through the refugees eyes és la primera exposició que ha creat el projecte From Inside. És un recull de fotografies fetes per joves i adolescents refugiades que viuen a Polykastro, Axyopolys i al camp de Nea Kavala, al nord de Grècia que van decidir explicar així el seu dia a dia. Podràs veure aquesta exposició a La Fontana a partir del dijous 4 d’octubre i fins al divendres 26 del mateix mes.

Project From Inside

Qui som?
From Inside som un projecte independent i sense ànim de lucre format per 4 joves units degut a la passió per la fotografia i a la voluntat que aquesta tingui un paper transformador.

Què fem?
En col·laboració amb organitzacions i oenagés que treballen sobre el terreny, oferim tallers de fotografia participativa a joves refugiades per tal de facilitar-los els mitjans i el canal que els permeti expressar-se i comunicar un missatge: el de la seva vida diària a través dels seus propis ulls. Tenim la voluntat de fer arribar la seva veu/imatges arreu. Concebem els tallers com un espai d’aprenentatge, alhora que un espai de lleure i oci. On no hi ha espai per a l’error ni la frustració sinó que es promou un espai de laboratori on, a més d’aprendre aspectes tècnics de la fotografia, el més important és poder experimentar la llibertat creativa.

Data i hora

4 (Dijous) - 26 (Divendres)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana i Project From Inside