febrer, 2021

2feb - 15Tot el diaEXPO | GRÀCIA SOLIDÀRIAfotografies de projectes de cooperació(Tot el dia) Tipus d'activitat:Exposicions

Detalls

Gràcia Solidària presenta del 2 al 15 de febrer l’exposició fotogràfica que mostra els projectes que duen a terme les entitats de cooperació membres de l’Associació. A més, en aquesta VIII edició i des de fa dos anys, també s’exposen fotografies d’altres projectes locals.

La inauguració serà el divendres 5 de febrer a les 18 h conjuntament amb la de l’exposició fotogràfica de Mirades i món d’Helena Monill. Per venir a la inauguració, omple aquest formulariL’entrada és gratuïta i amb limitació d’aforament a causa de les mesures per a la contenció de la COVID-19.

A banda del dia de la inauguració, l’entrada és gratuïta amb reserva prèvia en aquest formulari.

Llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la COVID-19 i aquí les mesures que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

El món com a riquesa

Gràcia Solidària agrupa les entitats socials de Gràcia, i declara com a pròpia la voluntat comuna que expressa en l’acció diària. Valora la diversitat de les persones, experiències i visions del món com a riquesa. Manifesta el compromís quotidià com a instrument d’intervenció en la realitat per fer més proper l’equilibri de les persones i els pobles, i el seu entorn.

Data i hora

2 (Dimarts) - 15 (Dilluns)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Gràcia Solidària