juny, 2019

20jun - 8julTot el diaEXPO | FLOWil·lustracions sobre els fluids(Tot el dia) Tipus d'activitat:Exposicions

Detalls

Flow sorgeix del projecte SEXus i proposa abordar un aspecte invisibilitzat de les nostres sexualitats: els fluids corporals. Alguns fluids són gairebé imperceptibles, altres s’expulsen com corrents ferotges i és impossible que passin inadvertits, en alguns casos intensifiquen els nostres plaers i de vegades no tenen res a veure amb ells, alguns sorgeixen, de forma voluntària i altres són aconseguits a través de posar la nostra atenció plena i de la pràctica. Els nostres fluids també poden ser indicadors de salut. Reconèixer-los i cuidar-los aporta més recursos per mantenir una vida sexual saludable i més plaent. D’altra banda, els fluids corporals tenen la capacitat de generar emocions que influeixen en la vivència de les nostres sexualitats: vergonya, culpa, seguretat, alegria.

Per totes aquestes raons, el nostre principal objectiu és contribuir amb un granet de sorra per anar eradicant tabús i prejudicis sobre els fluids, brindar informació perquè totes les persones puguin gaudir de la seva sexualitat d’una manera plena en el marc d’ampliació de drets.

Aquesta és una exposició d’il·lustracions a càrrec d’Arte Mapache! i la podràs veure a l’espai del Punt infoJOVE de Gràcia. La inauguració serà el 20 de juny a les 18.30 h amb música en directe, intervenció de la il·lustradora, projecció d’un vídeo, kits del plaer, i molt més! Estarà penjada fins al 8 de juliol!

Programa d’intervencions a la inauguració | dijous 20/06 18.30 h

Programa Flow 2019 - Darrere_baixa

Data i hora

Juny 20 (Dijous) - Juliol 8 (Dilluns)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Punt infoJOVE de Gràcia i SEXus