novembre, 2021

15nov - 30nov 1517:00nov 30EXPO | DONES SUPERVIVENTS17:00 - 22:00 (30) Tipus d'activitat:Exposicions

Detalls

El PIAD Gràcia i l’Espai Jove La Fontana presentem l’exposició Dones supervivents, que és el resultat de la participació de 12 dones supervivents de violències masclistes que ofereixen fotografies simbòliques de la seva fortalesa i resiliència, acompanyades d’un escrit personal en què manifesten eines i relats de recuperació i superació.

Aquesta exposició ha estat cedida per l’Associació Hèlia Dones, amb l’objectiu de visibilitzar processos de recuperació de dones supervivents de violències masclistes. Segons la pròpia associació, aquesta exposició és “la materialització d’un projecte de dones i per a dones, gestat i madurat per dones resilients que ja no són víctimes, dones apoderades que han decidit trencar el silenci, dones supervivents de relacions de violències masclistes. Aquest projecte expositiu recull una compilació d’elements que permeten que aquestes dones s’expressin lliurement al món que les envolta”.

La mostra es podrà veure del 15 al 30 de novembre a l’espai expositiu de la planta -1 a l’Espai Jove La Fontana. L’entrada és lliure i gratuïta.

Llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la covid-19. 

Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

Data i hora

15 (Dilluns) 17:00 - 30 (Dimarts) 22:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

PIAD Gràcia i EJLF