juliol, 2020

1jul - 21agoTot el diaESTIU A LA FONTANAActivitats puntuals presencials per a joves fins als 18 anys.(Tot el dia) Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers,Altres activitats

Detalls

Després de mesos a casa, a poc a poc anem reprenent les activitats presencials a La Fontana! Estem elaborant un cartell amb propostes per a joves fins als 18 anys amb tallers setmanals i altres activitats puntuals de temàtiques organitzades conjuntament amb l’Aquí T’Escoltem i el Punt JIP de Gràcia.

Totes les activitats seran a la tarda i caldrà inscripció prèvia per tal de poder seguir les mesures de prevenció de la COVID-19.

Aquí trobaràs la Declaració responsable sobre protocols i simptomatologies davant la covid19 que has de descarregar, omplir i adjuntar al formulari d’inscripció de qualsevol de les activitats!

Fontana Fridays

Activitats gratuïtes cada divendres de 18 a 19.30 h! 

FONTANA FRIDAYS_CARTELL

  • Divendres 3 de JuliolPlanters Hort urbà: Vine i fabrica testos reciclats i compostables amb plantes per decorar els balcons!
  • Divendres 10 de Juliol. Binga musical Feminista: Demostra els teus coneixements musicals en un bingo en forma on els números són cançons! Activitat coorganitzada amb l’Aquí T’Escoltem de Gràcia.
  • Divendres 17 de Juliol. Rutina fitness:  Sessió d’aeròbic a la plaça per posar-nos en forma!
  • Divendres 24 de Juliol. ConcertMúsica i ball per acomiadar-nos fins al setembre!
inscriu-te!

 

Fontaflix

Magazine en streaming cada dilluns de 18 a 20 h per a joves de 12 a 20 anys! Espai per aprendre a fer un streaming col·lectiu. Parlarem de diferents temes i compartirem sentiments i experiències durant els mesos en confinament, i molts continguts al voltant de sèries, pelis, música, còmics….

FONTAFLIX_CARTELL

  • Dilluns 6 de JuliolHiperactivity: Addicte a les activitats, has seguit un règim estricte de fitness, segueixes a la Patri Jordan. Has sucumbit a l’elaboració de massa mare i pa casolà, has mantingut una dieta variada de tallers en línia, conferències en streaming, trivials telemàtics i vermut a través de zoom. Has canviat la distribució dels mobles, i tens ja més de 70 vídeos en tiktok.
  • Dilluns 13 de Juliol. Sofadiction: El sofà ha estat el teu niu durant el confinament, has menjat, has dormit, has mirat Netflix, HBO, Filmaffinity, Amazon premier… El pijama ha estat el teu outfit favorit. Totes les teves amigues estan preocupades per la teva actitud passiva però, en el fons, elles també han passat per aquesta fase. Prefereixes quedar-te a casa abans que sortir. No és por, és mandra. T’encanta estar a casa. No entens per què la gent fa running.
  • Dilluns 20 de Juliol. Conspiricy vs. Supersafe: Confinament? Què és això? Penses que tot el que està passant al teu voltant és una teoria conspiranoica, que la covid-19 no existeix i que tot és una estratègia per controlar a la societat. Has sortit cada dia, sense màscara, desafiant a la teva salut i la de la resta. Sempre has viscut en la fase 3. O en canvi… Has seguit totes i cadascuna de les normes de salut i seguretat amb una actitud estricte durant el confinament. Un seguiment curós de la normativa per evitar recórrer cingles innecessaris.
inscriu-te!

Data i hora

Juliol 1 (Dimecres) - Agost 21 (Divendres)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontama, Aquí T'Escoltem Gràcia i Punt JIP Gràcia.