maig, 2020

21mai - 29junTot el diaENTRE CAVALLETSConverses amb dones joves artistes(Tot el dia) Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers

Detalls

Entre cavallets és un espai virtual on les dones joves artistes que han participat a l’espai expositiu de La Fontana en els darrers mesos aniran més enllà del que podem veure a les seves obres.

Cada dimarts a partir del 26 de maig penjarem una conversa nova tant a instagram com a youtube on Clara Prous, Paula Catalan, Carola Bagnato, Maria Gargot i Embossades deixaran descansar el pinzell una estona i, entre cavallets, ens explicaran com viuen l’art, de quina manera treballen, què busquen amb les seves obres… Exemples de l’art jove de la ciutat de Barcelona i exemples de dones que comencen a ocupar un espai encara massa copat per una tradició patriarcal.

 

Calendari

  • Dimarts 26/05 CLARA PROUS
  • Dimarts 02/06 PAULA CATALAN
  • Dimarts 09/06 MARIA GARGOT
  • Dimarts 16/06 EMBOSSADES
  • Dimarts 23/06 CAROLA BAGNATO
  • Dilluns 29/06 COL·LOQUI en directe entre totes les artistes.

 

Clara S Prous

“Viure en la precarietat és un motor en la meva feina i el meu aprenentatge com a artista”.

 

Paula Catalan

“Per a mi el silenci no és una pausa sinó totes aquelles coses que no expressem i callem”.

 

Maria Gargot

“Si alguna cosa no surt, atura’t! Descansar, la consciència corporal, nodrir-me d’altres arts i l’equilibri general, m’ajuden a poder desbloquejar-me per crear i gaudir més del procés”.

 

Embossades

“Les bosses són el resultat d’una investigació, de fer-nos preguntes i buscar informació i ens agrada que després la bossa segueixi obrint debat i preguntes a la resta”.

Carola Bagnato

“En un ofici molt individual com la il·lustració, el que m’ha fet pensar la quarentena és que els projectes han de ser col·lectius perquè és així com se sumen forces i ens retroalimentem mútuament”.

Data i hora

Maig 21 (Dijous) - Juny 29 (Dilluns)

Organitzador

Espai Jove La Fontana