maig, 2020

21mai - 29junTot el diaENTRE CAVALLETSConverses amb dones joves artistes(Tot el dia) Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers

Detalls

Entre cavallets és un espai virtual on les dones joves artistes que van participar a l’espai expositiu de La Fontana en el marc de l’exposició Art i Feminisme.  Posteriorment, hem seguit amb el projecte per ampliar-lo a totes les artistes que exposin a La Fontana.

El format és de conversa a través de videoconferència per conèixer millor tant l’obra exposada com el projecte artístic per donar un espai a l’art jove de la ciutat de Barcelona. A més, per fer boca de cada conversa, també compartirem un vídeo curt per ensenyar l’exposició en si mateixa i fer-nos una idea del que hi podem veure.

 

Clara S Prous

“Viure en la precarietat és un motor en la meva feina i el meu aprenentatge com a artista”.

 

Paula Catalan

“Per a mi el silenci no és una pausa sinó totes aquelles coses que no expressem i callem”.

 

Maria Gargot

“Si alguna cosa no surt, atura’t! Descansar, la consciència corporal, nodrir-me d’altres arts i l’equilibri general, m’ajuden a poder desbloquejar-me per crear i gaudir més del procés”.

 

Embossades

“Les bosses són el resultat d’una investigació, de fer-nos preguntes i buscar informació i ens agrada que després la bossa segueixi obrint debat i preguntes a la resta”.

Carola Bagnato

“En un ofici molt individual com la il·lustració, el que m’ha fet pensar la quarentena és que els projectes han de ser col·lectius perquè és així com se sumen forces i ens retroalimentem mútuament”.

Emma Beltran i Ari Tunnah: Mujeres

“La fotografia analògica implica un ritual on cada cosa té el seu temps i el seu espai i per això li donem un valor que no té la immediatesa de la fotografia digital”.

Janira Fernandez: Los Bajos

“Vaig començar a investigar sobre la vagina perquè em vaig adonar que desconeixia moltes coses que ningú m’havia explicat. Crec que és molt positiu fer-se preguntes, explorar-se i voler saber més i m’agradaria que els brodats serveixin per a això”.

Helena Monill: Mirades i món

“Em vaig adonar que en moltes de les fotos que tenia les mirades eren centrals. M’agrada poder captar les diferents maneres de viure i això es veu en les persones”.

Data i hora

Maig 21 (Dijous) - Juny 29 (Dilluns)

Organitzador

Espai Jove La Fontana