juny, 2022

16jun17:30- 19:30ENSEXTIMEM PRIMAVERA 202217:30 - 19:30 Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers

Detalls

#enSEXtimem, un espai chill de trobada per parlar còmodament i sense tabús de sexualitat i relacions afectives.

Una tarda per gaudir, reflexionar, compartir i transformar les nostres experiències, dubtes i neguits per viure la nostra sexualitat positivament. Proposem diferents temes i activitats creatives d’expressió artística sobre sèries, jocs, kpop, teatre i molt més… com a eines per explicar com ens sentim amb el sexe i els nostres rotllos.

Apunta’t a l’#enSextimem d’aquesta primavera!

Aquesta iniciativa impulsada per l’Aquí T’Escoltem i La Fontana va dirigit a persones d’entre 14 i 18 anys. És una activitat grupal gratuïta. L’activitat serà els dimarts de 17.30 a 19.30 h i només cal que ens avisis que vindràs a través de Whatsapp: 635 080 047

Les sessions d’aquesta primavera seran:

19 d’abril – Sex Game: joc de proves per gaudir i compartir una tarda tot trencant mites i tabús sobre el sexe i com vivim les relacions afectives.

03 de maig – Kpop i diversitat sexual: t’agrada el k-pop? Tot ballant i aprenent sobre aquesta tècnica, parlarem sobre el suport d’ídols a la comunitat LGTBI+.

19 de maig [canvi de data] – Escapa de les ITS: seràs capàç de resoldre aquest Escape Room vivint la sexualitat des del plaer i les emocions evitant riscos? Atreveix-te!

02 de juny [canvi de data] – Teatre i red flags: taller de teatre per construir relacions afectives positives i sanes.

16 de juny [canvi de data] – Sexefòrum: crispetes, sèries i primeres vegades. Passarem sèries i tindrem un espai per parlar de les primeres experiències sexuals.

Data i hora

(Dijous) 17:30 - 19:30

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana, Aqui T'Escoltem