gener, 2021

18gen - 22marTot el diaenSEXtimem | GENER - FEBRER - MARÇ 2021(Tot el dia) Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers

Detalls

EnSEXtimem és un espai chill de trobada per parlar còmodament i sense tabús de sexualitat i relacions afectives. Una tarda per gaudir, reflexionar, compartir i transformar les nostres experiències, dubtes i neguits per viure la nostra sexualitat positivament. Cada mes proposarem diferents temes i activitats creatives d’expressió artística sobre música, pintura, dibuix, ball, video, escriptura, teatre… com a eines per explicar com ens sentim amb el sexe i els nostres rotllos.

Aquesta iniciativa impulsada per l’Aquí T’Escoltem i La Fontana va dirigit a persones d’entre 14 i 20 anys. És una activitat grupal gratuita amb un màxim de 10 persones. L’activitat serà presencial, virtual o s’ajornarà en funció de les mesures sanitàries per la COVID-19 vigents en cada moment i sempre serà els dilluns de 17.30 a 19.30 h. Si tens qualsevol dubte, escriu per WhatsApp a la Lucía al 630 130 979.

 

Em vull inscriure!

Per inscriure’t, omple aquest formulari i, si ets menor d’edat, adjunta-hi aquesta autorització signada.

Llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la COVID-19 i aquí les mesures que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

 

Gener

  • [AJORNAT] 18/01. Blue monday: les ratllades no són eternes. Taller de maquillatge Euphoria. Vols posar una mica de llum als dies grisos? Com et sentiries si fossis algun dels personatges de la sèrie Euphoria? T’agradaria aprendre a maquillar-te com Rue o Jules i poder explicar com et veus amb la teva ombra d’ulls i molt de glitter? Vine a fer-ho en el dia més trist de l’any!

Febrer

  • [AJORNAT] 01/02 POSA enfront de les ITS. Ballarem a l’estil de les ballrooms amb un tastet de vogue, reflexionarem sobre desitjos i autocura amb un sèrie fòrum de “POSE”….i La Fontana is Burning! Crearem les nostres Drags, ens farem fotos, i participarem de la Drag Race (hauràs de portar roba i maquillatge per a fer la teva drag).
  • 15/02 Mask singer: canta i desemmascara a l’amor tòxic! Atreveix-te a treure la teva pròpia veu! En aquesta activitat farem un tastet de cant i tècnica vocal. Farem les nostres pròpies màscares i alliberarem les nostres veus amb un karaoke de cançons envers l’amor i les relacions afectives.

Març

  • 01/03 Body Map: el meu cos és un camp de batalla. Taller d’expressió artística on farem un mapa del cos i ens connectarem amb nosaltres mateixes. Com et sents? On ets? Quina imatge tens de tu mateixa? Què és per a tu el gènere? Com sents el plaer i el desig? Quines són les teves fortaleses? Qui et cuida? On sents seguretat i confiança? Què fas amb les teves emocions? Com has crescut? Quines coses t’agradaria aconseguir?
  • 22/03 Kpopers: fandoms contra el racisme i el masclisme!
   Compartirem un tastet de kpop i parlarem de com ens sentim amb el kpop, qui són els nostres referents i com des dels fandoms s’han posicionat en contra del racisme i el masclisme. Farem el nostre propi fanzine de kpop com acció de resistencia!

Data i hora

Gener 18 (Dilluns) - Març 22 (Dilluns)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana, Aqui T'Escoltem