març, 2018

2mar19:00- 21:30EN CLAU DE DO(NA)19:00 - 21:30 Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers

Detalls

L”Anuari de la Música’ va situar la presència femenina en un ínfim 11% als escenaris catalans després d’analitzar 12 dels principals festivals de casa nostra. En aquest context, l’Espai Jove La Fontana ha organitzat el cicle sociocultural “Te n’adones?” per recolzar la cultura com a eina de transformació en el marc del 8 de març, Dia De les Dones.

El plat fort del cicle serà aquest divendres 2 de març a les 19h i agafa forma de taula rodona amb la presència de les artistes Marta Trujillo (Sound Six, Oh Happy Day TV3 2017), Ke Te Kalles (rap feminista) i Roba Estesa (folk reivindicatiu), amb la conducció de l’acte a càrrec d’Ana Polo (La Segona Hora, RAC1).

Es parlarà de la música com a eina transformadora d’una realitat encara eminentment masculina, de l’experiència personal de les artistes als escenaris i a la resta d’espais de l’àmbit musical, de les aliances i agents implicats i de les visions sobre el futur. També hi haurà torn obert per a la participació del públic.

Del 20 de febrer a l’11 de març a l’Espai Jove La Fontana hi ha activitats dirigides al jovent i al públic general per aportar una visió crítica al dia 8 de març: taller i exposició de memes feministes, teatre i poesia, exposicions sobre la presència de les dones a l’àmbit públic i un taller per revisar la vivència del gènere.

Data i hora

(Divendres) 19:00 - 21:30

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana