setembre, 2020

3set - 24set 320:30set 24DOCUS FRESCOSDocumentals amb col·loqui a la plaça20:30 - 22:00 (24) Tipus d'activitat:Projeccions

Detalls

Pantalla gran, contingut crític, aire lliure… Documentals Frescos! Reserva ja els dijous de setembre i vine a la plaça! Hi podràs veure documentals de temàtiques diverses —amb alta càrrega social i crítica—  i amb el format de projecció amb col·loqui posterior. Les projeccions seran a les 20.30 h i l’entrada és gratuïta amb reserva prèvia en aquest formulari perquè l’aforament és limitat en compliment amb les mesures sanitàries de prevenció de la COVID-19. 

Aquests són els títols que podràs veure:

Guerreras del tiempo.

Autoria col·laborativa amb producció de ReDespierta. 2019. | Dijous 24 de setembre.

Documental col·laboratiu i etnogràfic: Dones reinventant-nos, una xarxa que integra a 97 artistes voluntaris de 18 països. Es tracta d’entrevistes a 6 dones grans procedents de diferents cultures (Cuba, Veneçuela, Anglaterra, Catalunya, Mèxic i Xile), per reflexionar sobre el significat d’envellir des de la seva experiència de vida i el valor social que s’atorga a les persones grans en el món d’avui. Un homenatge a aquesta generació de dones que han constituït pilars de famílies i contribuït al desenvolupament social en temps de guerres passades i grans desigualtats de gènere.

 

I els nostres referents?

Sandra Arrufat i Mònica Luque. 2019. | Dijous 17 de setembre.

Experiències de joves adolescents del col·lectiu LGTBI:  Quina és la seva experiència? Quins referents tenen per tal de poder viure la seva vida amb normalitat? Té prou suport el col·lectiu. Un recull d’experiències de joves, fet per joves i per a joves en la lluita pels drets LGTBI des de la normalitat i la visibilitat.

 

The bass of women: una mirada feminista a l’escena sound system. 

Joana Fornós. 2019. | Dijous 24 de setembre.

L’escena Sound System de Barcelona convoca a milers de nois i noies a ritme de reggae, dub, dance-hall i altres estils d’origen jamaicà. També es caracteritza per llançar missatges d’igualtat, respecte i solidaritat. No obstant això, el paper de la dona segueix relegat a un segon pla. Aquest informatiu documental planteja moltes preguntes sobre aquest tema: On són elles? Quina és la seva aportació a l’escena? Per què no s’ha parlat d’elles en un format audiovisual fins ara? Existeixen realment tan poques dones en l’escena Sound System de la capital catalana?

The Bass Of Women – TRAILER OFICIAL from Joana Fornós on Vimeo.

Data i hora

3 (Dijous) 20:30 - 24 (Dijous) 22:00

Localització

Plaça de l'Espai Jove La Fontana.

Organitzador

Espai Jove La Fontana (EJLF)